ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέντοβιτς: "Όταν βλέπω τους συμπαίκτες μου να παλεύουν, θέλω να το κάνω κι εγώ γι αυτούς"

Νέντοβιτς: "Όταν βλέπω τους συμπαίκτες μου να παλεύουν, θέλω να το κάνω κι εγώ γι αυτούς"
EUROKINISSI

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε στην ΕΡΤ και παραδέχθηκε πως δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με το Λαύριο.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έβαλε 15 πόντους στο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο το Λαύριο (όλοι στο πρώτο μέρος), αλλά παραδέχθηκε πως δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια στο παιχνίδι.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη - πρόκριση στο Final Four, λέγοντας αρχικά πως "στην αρχή προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε ρυθμό, μετά μπήκε ο Κέντρικ Πέρι και μας έδωσε την απαραίτητη ώθηση, κυρίως μέσα από την άμυνα και για να τρέξουμε το γήπεδο. Κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα, εκτός από κάποια λεπτά στην τρίτη περίοδο. Έγινε η δουλειά" για να προσθέσει αναφερόμενος στη δική του απόδοση:

"Η ενέργειά μου δεν ήταν υψηλή, ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο. Είναι μία δύσκολη χρονιά με πολλά παιχνίδια, πρέπει να είμαστε πνευματικά στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν παίζουμε καλά στην EuroLeague και μας στοιχίζει. Όταν, όμως, βλέπω τους συμπαίκτες μου να παλεύουν με κάνει να θέλω παλέψω για αυτούς. Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, να μείνουμε ενωμένοι κόντρα στα προβλήματα, τώρα με τον κορονοϊό, είναι μία μεγάλη χρονιά με πολλά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Ενώ, τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τη φετινή σεζόν, σημείωσε πως "θα μπορούσαμε και καλύτερα. Είναι δύσκολο να δουλεύεις σκληρά και τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που θες, εννοώ στην EuroLeague, αφού στο πρωτάθλημα είμαστε πρώτοι και σε καλό δρόμο. Είμαστε πρώτοι στην κατάταξη, ενώ προκριθήκαμε και Final Four του Κυπέλλου. Θα ήταν καλό να ήμασταν πιο ψηλά στην EuroLeague γιατί θα βοηθούσε την ψυχολογία μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ