EUROLEAGUE

Νέλσον: "Είδωλό μου ο Γκάρι Πέιτον"

Νέλσον: "Είδωλό μου ο Γκάρι Πέιτον"

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον παρακολούθησε από τον πάγκο την αναμέτρηση με τη Μανρέσα και σήμερα (28/12) παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της Ουνικάχα, μίλησε για το απαιτητικό Top-16 και τόνισε ότι επέλεξε το #20 στη φανέλα λόγω... Πέιτον.

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον κλήθηκε από τη Μάλαγα ώστε να καλύψει το κενό του Στέφαν Μάρκοβιτς , ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Σαραγόσα και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έπειτα από τρεις μήνες.

Ο 30χρονος Αμερικανός (με σέρβικη υπηκοότητα) κόμπο γκαρντ παρακολούθησε την χθεσινή νίκη επί της Μανρέσα στο "Martin Carpena" και σήμερα παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της Μάλαγα. "Στο παρελθόν, έχω αντιμετωπίσει πολλές ισπανικές ομάδες στην Euroleague και το Eurocup. Οι πρώτες εντυπώσεις από την Ουνικάχα είναι εξαιρετικές! Ήλθα σε έναν μεγάλο οργανισμό, με σπουδαίους παίκτες, μεγάλες προσωπικότητες κια έναν προπονητή που έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις. Γνωρίζει επ' ακριβώς τι θέλει και αυτό είναι πολύ συμαντικό" εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο πρώην γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα και του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας υποδέχεται στην πρεμιέρα του Top-16 την Νταρουσάφακα (29/12, 21:45) και ο ΝτεΜάρκους Νέλσον τόνισε ότι "θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, οι εντός έδρας αναμετρήσεις είναι καθοριστικές αν θες να κάνεις το βήμα παραπάνω. Συμμετέχουμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Top-16 όμως πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση".

Ο Νέλσον ρωτήθηκε για την απόφασή του να επιλέξει το #20 στη φανέλα: "Επέλεξα το 20 επειδή ήταν ο πρώτος αριθμός που είχα στο ΝΒΑ. Επίσης το φορούσε ένα από τα είδωλά μου, ο Γκάρι Πέιτον!".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ