EUROLEAGUE

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον στον δρόμο του Παναθηναϊκού

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον στον δρόμο του Παναθηναϊκού
EUROKINISSI

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον είναι ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Στέφαν Μάρκοβιτς στην περιφέρεια της Ουνικάχα Μάλαγα. Έτσι θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στο Top 16 της Euroleague.

Το σοκ του τραυματισμού του Στέφαν Μάρκοβιτς ήταν μεγάλο για την Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία όμως δεν έμεινε με "σταυρωμένα χέρια". Κι αυτό γιατί ο Τζουάν Πλάθα βρήκε άμεσα τη διάδοχη κατάσταση στη θέση "1", ζητώντας την απόκτηση του ΝτεΜάρκους Νέλσον!

Ο πρώην πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι ο παίκτης που θα "γεμίσει" το κενό στην περιφέρεια της ισπανικής ομάδας, στην οποία υπέγραψε μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, όχι μόνο θα επιστρέψει στην Euroleague αλλά θα αντιμετωπίσει και το "τριφύλλι" στο Top 16, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο της δεύτερης φάσης.

Θυμίζουμε πως μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός πλεϊμέικερ μετακόμισε στη Γαλλία, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Μονακό. Η πρόταση που προέκυψε όμως στην πορεία από την Ουνικάχα Μάλαγα ήταν αρκετή για να τον πείσει να αγωνιστεί στην Ισπανία.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ