EUROLEAGUE

Νέλσον και Χαραλαμπόπουλος στο "One Team"

Νέλσον και Χαραλαμπόπουλος στο "One Team"

Οι ΝτεΜάρκους Νέλσον και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συμμετείχαν στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Euroleague, στέλνοντας μήνυμα συνεργασίας και στήριξης στα παιδιά του Καταστήματος Κράτησης Ανηλίκων της Κορίνθου.

Μετά τους Γιώργο Διαμαντάκο, Γιώργο Παπαγιάννη, Μιχάλη Λούντζη και Αντώνη Κόνιαρη ήταν η σειρά των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και ΝτεΜάρκους Νέλσον να επισκεφθούν το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων της Κορίνθου. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού βρέθηκε εκεί την περασμένη Τρίτη (29/4), ενώ ο 18χρονος παίκτης μόλις προχθές (5/5) δίνοντας συνέχεια στο πρόγραμμα "One Team". Αμφότεροι είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τα παιδιά και να μιλήσουν μαζί τους, μιας και συμμετείχαν με μεγάλη προθυμία στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Euroleague.

Μιλώντας για την συμμετοχή του στο "One Team", ο ΝτεΜάρκους Νέλσον είπε: " Είναι τιμή και ευλογία για μένα να βρίσκομαι εδώ. Χαίρομαι πολύ τόσο για το project Basketball is Everywhere, όσο και για την πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν πολλοί νεαροί που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το νόμο. Παίζοντας μπάσκετ και μιλώντας μαζί τους για θέματα όπως αυτό (σ.σ. καταπολέμηση του ρατσισμού), τους δίνουμε έμπνευση, ελπίδα, δύναμη να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τις καταστάσεις που έχουν μπλέξει και να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις μεγαλώνοντας. Πρόκειται πράγματι για μια εξαιρετική ιδέα. Δώστε ελπίδα στα παιδιά, να τους δείξουμε ότι υπάρχει καλύτερη ζωή, υπάρχουν πολλά που πρέπει να ζήσουν".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υποστήριξε: " Συμμετέχω τα τελευταία χρόνια σε όλα τα project της One Team που κάνει η ομάδα μας, αλλά το φετινό πρόγραμμα Basketball is Everywhere είναι πραγματικά ξεχωριστό. Επισκεπτόμαστε ένα μέρος που προσωπικά δεν περίμενα ποτέ να παίξω μπάσκετ. Τα παιδιά συμμετέχουν με πολλή χαρά, προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα και αδημονούν για την κάθε επίσκεψή μας. Αυτό το πρόγραμμα μας αλλάζει και εμάς τους ίδιους, σκεφτόμαστε πολλά θέματα πιο βαθιά, γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ