EUROLEAGUE

Νέες δηλώσεις Γιασικεβίτσιους: "Υπέφερα στη Μπαρτσελόνα, υπήρχαν παρασκηνιακές συναντήσεις με δημοσιογράφους"

Νέες δηλώσεις Γιασικεβίτσιους: "Υπέφερα στη Μπαρτσελόνα, υπήρχαν παρασκηνιακές συναντήσεις με δημοσιογράφους"
PRINT SCREEN

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε ότι υπέφερε πολύ κατά το τελευταίο διάστημα της παρουσία του στη Μπαρτσελόνα και αποκάλυψε την ύπαρξη παρασκηνιακών συναντήσεων από ανθρώπους του συλλόγου, που αποσκοπούσαν στη διαρροή πληροφοριών προς τον Τύπο.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο Movistar δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του καναλιού στο Twitter, στο οποίο ο έμπειρος προπονητής εκφράζει τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που έλαβε από την Μπαρτσελόνα, την περίοδο που βρισκόταν στους μπλαουγκράνα.

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε στάθηκε στο ζήτημα της αποχώρησης του Νίκολα Μίροτιτς, το "διαζύγιο" με τους Καταλανούς και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του συλλόγου. Τόνισε ότι υπέφερε εσωτερικά και αποκάλυψε ότι υπήρχαν μυστικές συναντήσεις που αποσκοπούσαν στη διαρροή πληροφοριών προς τον Τύπο, σε συνέχεια των χθεσινών (7/3) δηλώσεών του για τη δυσαρέσκειά του αναφορικά με την παρουσία του στη Μπαρτσελόνα.

"Ήμουν πολύ απογοητευμένος με τα στελέχη και με τους ανθρώπους του κλαμπ. Πώς ήταν η αντιμετώπιση που είχα; Υπέφερα πολύ εσωτερικά. Αυτό που έγινε με τον Μίροτιτς δεν ήταν σοβαρό, δεν ήταν αντάξιο ενός μεγάλου συλλόγου. Μετά απέρριψα την πρώτη πρόταση, αλλά εκείνοι δεν μου έκαναν μια δεύτερη, οπότε τους είπα "ευχαριστώ, καλή συνέχεια".

Ένα από τα πράγματα που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι μερικοί άνθρωποι με τους οποίους δούλευα καθημερινά, διέρρεαν πληροφορίες στον Τύπο. Υπήρχαν παρασκηνιακές συναντήσεις με δημοσιογράφους για να βγάλουν πράγματα προς τα έξω... Ο κόσμος δεν θα καταλάβει την πραγματικότητα από τη στιγμή που έβγαζαν διάφορα πράγματα προς τα έξω. Ζούσαμε στον ίδιο κόσμο, αλλά δεν θα το κατάλαβει αυτό ο κόσμος. Η αλήθεια είναι ότι αυτό με πλήγωσε πολύ, δεν ήταν σοβαρή συμπεριφορά" κατέληξε ενδεικτικά ο Γιασικεβίτσιους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ