NCAA

NCAA: Το παιχνίδι του Αϊόβα της Κέιτλιν Κλαρκ με το LSU δημιούργησε νέο ρεκόρ τηλεθέασης με 12.3 εκατομμύρια τηλεθεατές

Iowa guard Caitlin Clark (22) reacts as time winds off the clock against LSU in an Elite Eight round college basketball game during the NCAA Tournament, Monday, April 1, 2024, in Albany, N.Y. (AP Photo/Hans Pennink)
Iowa guard Caitlin Clark AP

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ γυναικών καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (2/4) με την αναμέτρηση του Αϊόβα απέναντι στο LSU για το NCAA να συγκεντρώνει 12.3 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η Κέιτλιν Κλαρκ πρόσφερε ακόμα μια εντυπωσιακή παράσταση τα ξημερώματα της Τρίτης (2/4) στο NCAA, με το φαινόμενο του μπάσκετ γυναικών να σημειώνει 41 πόντους (4/9 δίποντα, 9/20 τρίποντα, 6/7 βολές, 7 ριμπάουντ, 12 ασίστ), να οδηγεί το Αϊόβα στην νίκη με 94-87 επί του LSU και να στέλνει την ομάδα της στο τρίτο Final Four της ιστορίας της.

Μάλιστα, η αναμέτρηση έμελλε να θέσει νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο κολεγιακό μπάσκετ γυναικών με 12.3 εκατομμύρια φιλάθλους να κάθονται μπροστά από τους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν τον σπουδαίο αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι την περυσινή σεζόν, η μονομαχία ανάμεσα σε Αϊόβα και LSU για τον τελικό της διοργάνωσης, είχε συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια τηλεθεατές και κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ