NBA

NBAer των 20 πόντων ανά αγώνα παραμένει free agent και ουδείς γνωρίζει αν θα γυρίσει στη Λίγκα

NBAer των 20 πόντων ανά αγώνα παραμένει free agent και ουδείς γνωρίζει αν θα γυρίσει στη Λίγκα
AP PHOTO/RUSTY JONES, FILE

Ο Μάιλς Μπρίτζες γκρέμισε όσα έχτιζε εδώ και μια τετραετία στο NBA, οι Σάρλοτ Χόρνετς δεν σκοπεύουν να τον δεχθούν πίσω στην ομάδα και ουδείς γνωρίζει αν ο 24χρονος μπασκετμπολίστας θα γυρίσει στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου.

Τη σεζόν 2021/22, την τέταρτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ο Μάιλς Μπρίτζες ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Σάρλοτ Χόρνετς. Μόνο που τα εξαιρετικά του νούμερα δεν του έδωσαν το νέο πολυετές και εννιαψήφιο συμβόλαιο που ονειρευόταν, καθώς η σύλληψή του τον περασμένο Ιούλιο στο Λος Άντζελες μετά από καταγγελία ξυλοδαρμού, γκρέμισε όσα με κόπο είχε χτίσει.

Ο 24χρονος φόργουορντ των 201 εκατοστών έγραψε πέρυσι 20.2 πόντους (59% στο δίποντο, 33% στο τρίποντο, 80% στις βολές), 7 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ ανά 35.5 λεπτά σε 80 αγώνες της κανονικής περιόδου, όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε το συμβόλαιο που ήθελε από τους Χόρνετς, όμως η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Για εκείνον, για τον οργανισμό που επένδυσε στο ταλέντο του, για το NBA, κυρίως όμως για τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Μιτσέλ Τζόνσον, τις οποίες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, ο Μπρίτζες την ξυλοκόπησε σε σημείο το ιατρικό δελτίο της να αναφέρει τις λέξεις "διάσειση", "κάταγμα", "διάταση" για τον εγκέφαλο, τη μύτη, τα πλευρά και τον αυχένα της. Στις 20 Ιουλίου ο νεαρός μπασκετμπολίστας δήλωσε αθώος, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Οι Χόρνετς δεν του έδωσαν νέο συμβόλαιο, δεν θα τον δεχθούν πίσω στον οργανισμό του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο Μάικλ Τζόρνταν και σύμφωνα με πηγές από τη Λίγκα, ουδείς γνωρίζει αν ο Μπρίτζες θα παίξει ξανά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ