NBA

NBA: Συνελήφθη ο Μάιλς Μπρίτζες με την κατηγορία της βιαιοπραγίας

Ο Μάιλς Μπρίτζες με την φανέλα των Χόρνετς
Ο Μάιλς Μπρίτζες με την φανέλα των Χόρνετς Ⓒ 2022 RUSTY JONES/ ASSOCIATED PRESS

Νέοι μπελάδες για τον Μάιλς Μπρίτζες των Σάρλοτ Χόρνετς, που συνελήφθη λίγες ώρες πριν από την έναρξη της Free Agency 2022.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίσσεται η offseason για τον Μάιλς Μπρίτζες. Ο 24χρονος φόργουορντ δεν πήρε την maximum επέκταση από τους Χόρνετς, προκάλεσε αρνητικές συζητήσεις όταν δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία φαινόταν να κρατάει ένα όχι και τόσο αθώο τσιγάρο και τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/6) συνελήφθη στο Λος Άντζελες με την κατηγορία της βιαιοπραγίας μετά από επεισόδιο που φέρεται να είχε με γυναίκα η οποία χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη.

Όπως μεταδίδει το TMZ, ο Μπρίτζες πλήρωσε εγγύηση 130 χιλιάδων δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος, ωστόσο η υπόθεση πήρε ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και αποτελεί ακόμη ένα πλήγμα στην εικόνα του, τη χειρότερη δυνατή περίοδο για εκείνον καθώς βγαίνει σε λίγες ώρες (01:00 ξημερώματα Παρασκευής ώρα Ελλάδας) στην Free Agency με την ελπίδα να βρει ένα πολύ μεγάλο, πολυετές συμβόλαιο.

Σε τέσσερις σεζόν στο NBA ο εκρηκτικός φόργουορντ έχει 13.4 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 29.1 λεπτά σε 291 αγώνες, ενώ την περίοδο που ολοκληρώθηκε μέτρησε 20.2 πόντους από 59% στο δίποντο, 33% στο τρίποντο και 80% στις βολές, μαζί με 7 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ ανά 35.5 λεπτά σε 80 αγώνες της regular season.

TAGS NBA ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ