NBA

NBA, Τζίμι Μπάτλερ: "Δεν είμαι ήρωας, αλλά απλώς ένας αρκετά καλός μπασκετμπολίστας"

NBA, Τζίμι Μπάτλερ: "Δεν είμαι ήρωας, αλλά απλώς ένας αρκετά καλός μπασκετμπολίστας"
AP PHOTO/AARON GASH

Ο Τζίμι Μπάτλερ ρωτήθηκε για ένα σκηνικό που εκτυλίχθηκε στα αποδυτήρια των Χιτ μετά τον αποκλεισμό επί των Μπακς - όπου ο Αλόνζο Μόουρνινγκ τον αποκάλεσε "ήρωά του" - και έδωσε μία υπέροχη απάντηση.

Η μυθική ραψωδία του Τζίμι Μπάτλερ στην σειρά με τους Μπακς, όπου είχε 37.6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ μέσο όρο οδηγώντας τους Χιτ στην πρόκριση με 4-1 νίκες επί του Μιλγουόκι έφερε αποθέωση και - όπως πάντα - υπερβολές. Ο ίδιος ωστόσο δεν εστιάζει ποτέ σε αυτά.

Λίγο μετά το Game 5, μία από τις κάμερες έπιασε μία συνομιλία του Μπάτλερ με τον Hall of Famer - και θρύλο των Χιτ - Αλόνζο Μόουρνινγκ (πλέον είναι αντιπρόεδρος της ομάδας), ο οποίος του είπε "είσαι ο ήρωάς μου", με τον σταρ του Μαϊάμι να απαντάει ότι δεν θέλει να τα ακούει αυτά. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε στην Media Day των Χιτ για αυτή την στιχομυθία έδωσε μία από τις πιο όμορφες απαντήσεις που έχουν δοθεί.

"Πιστεύω ότι ήταν απλώς ο ενθουσιασμός της στιγμής (σ.σ για το σχόλιο του Μόουρνινγκ) Δεν είμαι κανενός ο ήρωας. Είμαι απλώς ένας αρκετά καλός μπασκετμπολίστας, που είμαι τόσο τυχερός που φοράει την φανέλα των Μαϊάμι Χιτ και παλεύει μαζί με σπουδαίους συμπαίκτες. Θρύλοι και Hall of Famers όπως αυτός (σ.σ ο Μόουρνινγκ) δείχνουν πόσο σπουδαίοι παίκτες έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας".

Δείτε το σκηνικό με τον Μόουρνινγκ να αποκαλεί "ήρωά του" τον Μπάτλερ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ