NBA

NBA, Τζαζ: Συναγερμός με Μίτσελ, τραυματίστηκε στο πόδι στο Game 5 με τους Μάβερικς

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με την φανέλα των Τζαζ
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με την φανέλα των Τζαζ Ⓒ 2021 RICK BOWMER/ASSOCIATED PRESS

Ενός κακού, μύρια έπονται για τους Τζαζ, που είδαν τον Ντόνοβαν Μίτσελ να αποχωρεί με πρόβλημα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού στην τέταρτη περίοδο του Game 5 με τους Μάβερικς, όπου γνώρισαν βαριά ήττα με 102-77.

Οι Τζαζ γνώρισαν βαριά ήττα στο Game 5 από τους Μάβερικς (102-77) στο Ντάλας. Είναι πίσω με 3-2 νίκες. Αυτός όμως δεν είναι καν ο μεγαλύτερος προβληματισμός τους. Κι αυτό γιατί έχουν ρίξει πλέον όλη την προσοχή τους στον Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος αποχώρησε στην 4η περίοδο του αγώνα με πρόβλημα στο αριστερό πόδι.

Ο σταρ των Τζαζ τραυματίστηκε σε μία διείσδυση που έκανε προς το καλάθι, πιάνοντας τον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού λίγο μετά από ένα άλμα του. Αμέσως ζήτησε αλλαγή και πήγε στα αποδυτήρια, με την Γιούτα απλώς να επιβεβαιώνει ότι ο σταρ της έχει πρόβλημα στον συγκεκριμένο μυ, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Με το Game 6 της σειράς να είναι προγραμματισμένο σε δύο μέρες, στην Γιούτα απλώς ελπίζουν ότι ο Μίτσελ απλώς έπαθε κράμπα ή κάτι παρόμοια. Κι αυτό γιατί ακόμα και ένα απλό τράβηγμα να έχει, δύσκολα θα είναι διαθέσιμος.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ