NBA

NBA, Τζαζ: Έχουν μιλήσει με 15 προπονητές, σχεδόν όλοι θα περάσουν από 2η συνέντευξη

Ο προπονητής των Μπλέιζερς, Τέρι Στοτς
Ο προπονητής των Μπλέιζερς, Τέρι Στοτς Ⓒ 2021 JOHN BAZEMORE/ASSOCIATED PRESS

Η αναζήτηση του διαδόχου του Κουίν Σνάιντερ στον πάγκο των Τζαζ συνεχίζεται, με την Γιούτα να έχει περάσει από συνέντευξη 15 (!) υποψήφιους, ενώ σχεδόν όλοι αναμένεται να περάσουν και από δεύτερο γύρο συζητήσεων.

Οι Τζαζ είχαν ξεκαθαρίσει μετά την αποχώρηση του Κουίν Σνάιντερ από τον πάγκο της ομάδας ότι θα έκαναν μεγάλη αναζήτηση για τον διάδοχό του. Όπως αποδεικνύεται... σοβαρολογούσαν, αφού ήδη έχουν περάσει από συνέντευξη 15 (!) υποψήφιοι προπονητές.

Σε μία απόδειξη ότι η Γιούτα θέλει να είναι απολύτως σίγουρη για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της, η οποία θα κρίνει εν πολλοίς και τις διαθέσεις των Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρούντι Γκομπέρ. Αποτέλεσμα είναι σύμφωνα με δημοσίευμα του "Athetic" να αναμένεται σχεδόν όλοι οι προπονητές να περάσουν και από δεύτερη συνέντευξη.

Για την ιστορία, οι 15 τεχνικοί που έχουν περάσει από συνέντευξη είναι οι εξής: Τέρι Στοτς (πρώην τεχνικός των Μπλέιζερς), Φρανκ Βόγκελ (πρώην τεχνικός των Λείκερς), Τζέισον Τέρι (Grand Rapids - G-League), Τζόνι Μπράιαντ (ασίσταντ κόουτς στους Νικς), Άλεξ Τζένσεν (ασίσταντ κόουτς στους Τζαζ), Λαμάρ Σκίτερ (ασίσταντ κόουτς στους Τζαζ), Έντριαν Γκρίφιν (ασίσταντ κόουτς στους Ράπτορς), Γουίλ Χάρντι (ασίσταντ κόουτς στους Σέλτικς), Τσαρλς Λι (ασίσταντ κόουτς στους Μπακς), Κρις Κουίν (ασίσταντ κόουτς στους Χιτ), Σον Σουίνι (ασίσταντ κόουτς στους Μάβερικς), Τζο Ματσούλα (ασίσταντ κόουτς στους Σέλτικς), Τζερόμ Άλεν (ασίσταντ κόουτς στους Πίστονς), Σαμ Κασέλ (ασίσταντ κόουτς στους Σίξερς), Κέβιν Γιανγκ (ασίσταντ κόουτς στους Σανς).

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ