NBA

NBA, Τζαζ: Αρχίζουν να βλέπουν υποψήφιους προπονητές, στη λίστα και ο Στοτς

Ο προπονητής των Μπλέιζερς, Τέρι Στοτς
Ο προπονητής των Μπλέιζερς, Τέρι Στοτς Ⓒ 2021 JOHN BAZEMORE/ASSOCIATED PRESS

Η αναζήτηση του διαδόχου του Κουίν Σνάιντερ ξεκίνησε στους Τζαζ, οι οποίοι αναμένεται να περάσουν από συνέντευξη πολλούς ασίσταντ κόουτς ομάδων. Στην λίστα και ο άλλοτε τεχνικός των Μπλέιζερς, Τέρι Στοτς.

Το όνομα του Τέρι Στοτς είναι αυτό που ξεχωρίζει στην λίστα των υποψηφίων προπονητών στους Τζαζ, που ψάχνουν εδώ και μερικές ημέρες τον διάδοχο του Κουίν Σνάιντερ.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα του ESPN, ο άλλοτε τεχνικός των Μπλέιζερς είναι απλώς ένας από τους υποψήφιους. Και αυτό γιατί η λίστα της Γιούτα είναι μεγάλη, περιλαμβάνοντας πολλά ονόματα ασίσταντ κόουτς ομάδων του NBA. Συγκεκριμένα, οι "Μορμόνοι" έχουν αρχικά πάρει άδεια για να περάσουν από συνέντευξη τους Τζόνι Μπράιαντ (Νικς), Μάρκους Λι (Μπακς), Γουίλ Χάρντι (Σέλτικς) και Τζο Ματζούλα (Σέλτικς), ενώ θα μιλήσουν και με τον - μέχρι πρότινος βοηθός του Σνάιντερ - Άλεξ Τζένσεν.

"Πρέπει να κάνουμε την σωστή επιλογή, έχουμε μεγάλα παπούτρια να γεμίσουμε" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Ντάνι Έιντζ, για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η ονοματολογία ήδη έχει ξεφύγει στην προσπάθεια των Τζαζ να βρουν τον κατάλληλο προπονητή.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ