ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

NBA, Τόμπσον: "Δεν θέλω να συγκινηθώ, έχουμε τέσσερα ματς ακόμα για το πρωτάθλημα"

Golden State Warriors guard Klay Thompson, right, hugs Stephen Curry after the Warriors defeated the Dallas Mavericks in Game 5 of the NBA basketball playoffs Western Conference finals in San Francisco, Thursday, May 26, 2022. The Warriors advanced to the NBA Finals. (AP Photo/John Hefti)
Golden State Warriors guard Klay Thompson, right, hugs Stephen Curry after the Warriors defeated the Dallas Mavericks in Game 5 of the NBA basketball playoffs Western Conference finals in San Francisco, Thursday, May 26, 2022. The Warriors advanced to the NBA Finals. (AP Photo/John Hefti) 2022 AP PHOTO/JOHN HEFTI

Συναισθηματικά φορτισμένες ήταν οι δηλώσεις του Κλέι Τόμπσον στο παρκέ μετά από την πρόκριση των Γουόριορς στους τελικούς του ΝΒΑ, με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του και να αποθεώνεται από κοινό και συμπαίκτες.

Ο Κλέι Τόμπσον ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς όσο λίγοι, ωστόσο επέστρεψε οδηγώντας μάλιστα τους Γουόριορς στους τελικούς του ΝΒΑ. Ο πολύπειρος γκαρντ πήρε από το χέρι την ομάδα του στο Game 5 κόντρα στους Μάβερικς και με 32 πόντους τους οδήγησε ξανά στους τελικούς μετά από το 2019.

Είχε 8/16 τρίποντα, επίδοση για την οποία αστειεύτηκε στις δηλώσεις του, καθώς ήθελε 10. Εμφανώς συγκινημένος ο Τόμπσον δεν μπορούσε να πιστέψει πως επιστρέφει πλέον στους τελικούς μετά από 1079 ημέρες και δήλωσε ευγνώμων για την ομάδα που έχει. Κοινό και συμπαίκτες τον αποθέωσαν με τον ίδιο να απολαμβάνει τις στιγμές.

"Έπρεπε να έχω 10 τρίποντα, αλλά τέλος πάντων. Χαίρομαι που επέστρεψα στους τελικούς, είμαι ευγνώμων για την ομάδα μου γιατί μας κουβάλησαν και κάναμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν. Δεν θέλω να συγκινηθώ, είναι τρελό. Θα το ευχαριστηθούμε σήμερα, έχουμε τέσσερα ακόμα ματς για το πρωτάθλημα δεν μπορώ να το πιστέψω".

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ