NBA

NBA: Το status του Αντετοκούνμπο και οι απουσίες Νετς - Μπακς στο αποψινό ντέρμπι

NBA: Το status του Αντετοκούνμπο και οι απουσίες Νετς - Μπακς στο αποψινό ντέρμπι
2021 AP PHOTO/MORRY GASH

Έξι ή επτά απουσίες θα έχουν οι Μπακς στο αποψινό εκτός έδρας ντέρμπι με τους Νετς, με τους οποίους δεν θα αγωνιστεί ο Καϊρί Ίρβινγκ. Probable ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, περισσότερες οι πιθανότητες να πατήσει παρκέ.

Πριν από μερικές ημέρες, οι Μπακς ήταν για πρώτη φορά στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου πλήρεις. Απόψε, θα έχουν έξι ή επτά απουσίες στον εκτός έδρας αγώνα με τους Νετς (02:30, LIVE από το SPORT24), ενώ δεν γνωρίζουν ακόμη αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει. Αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες είναι πάντως με το μέρος του.

Ο Greek Freak έχασε το παιχνίδι με τους Τορόντο Ράπτορς εξαιτίας μίας ασθένειας, ωστόσο σύμφωνα με το injury report του NBA το πιθανότερο είναι να τον δούμε στο παρκέ του Barclays Center καθώς χαρακτηρίζεται ως "probable" (περίπου 75% να παίξει). Θα λείψουν όμως αρκετοί από τους συμπαίκτες του. Οι Γκρέισον Άλεν, Πατ Κόνατον, Τζορτζ Χιλ, Τζρου Χόλιντεϊ που τοποθετήθηκαν στο πρωτόκολλο του κορονοϊού, οι τραυματίες Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο - Μπρουκ Λόπεζ και φυσικά ο ΝτεΜάρκους Κάζινς που αποδεσμεύθηκε μετά από 38 ημέρες στους Μιλγουόκι Μπακς.

Οι Νετς, από την πλευρά τους, δεν θα έχουν τον Καϊρί Ίρβινγκ που θα παίζει μόνο στα εκτός έδρας ματς, είτε μέχρι να εμβολιαστεί, είτε μέχρι να αλλάξουν οι περιορισμοί στην Νέα Υόρκη, ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας στον αστράγαλο, Τζο Χάρις.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ