NBA

NBA, Θάντερ: Αντάμειψαν τον Κένριτς Γουίλιαμς με τετραετές συμβόλαιο

Ο Κένριτς Γουίλιαμς με την φανέλα των Θάντερ
Ο Κένριτς Γουίλιαμς με την φανέλα των Θάντερ Ⓒ 2022 NATE BILLINGS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κένριτς Γουίλιαμς (27 χρονών, 1.98 μέτρα) είδε τους Θάντερ να εκτιμούν τις προσπάθειες και την δουλειά του, συμφωνώντας μαζί τους για τετραετή επέκταση συμβολαίου έναντι 27.2 εκατ. δολαρίων.

Ο Κένριτς Γουίλιαμς (27 χρονών, 1.98 μέτρα) κάποτε δεν είχε ούτε μία προσφορά από Κολέγιο πρώτης κατηγορίας. Δεν επιλέχθηκε στο NBA Draft 2018. Δεν το έβαλε κάτω όμως. Δούλεψε. Και αυτό τον οδήγησε στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής του: Ένα τετραετές συμβόλαιο αξίας 27.2 εκατ. δολαρίων το οποίο του πρόσφεραν οι Θάντερ.

Η Οκλαχόμα Σίτι αντάμειψε τον δυναμικό φόργουορντ για την δουλειά του, εκτιμώντας όσα πρόσφερε στην ομάδα την τελευταία διετία. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γουίλιαμς είχε 7.4 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής (49 αγώνες, σε όλους ήρθε από τον πάγκο).

Ο Γουίλιαμς είναι ο δεύτερος παίκτης που δεν επιλέχθηκε στο NBA Draft και πήρε πολυετές συμβόλαιο από τους Θάντερ φέτος. Ο πρώος ήταν ο Λούγκεντζ Ντορτ, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο αξίας 87.5 εκατ. δολαρίων.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ