NBA

NBA: Συνελήφθη λόγω χρεών ο μπουκ στον οποίο ο Τζοντέι Πόρτερ φέρεται να έδινε πληροφορίες για παράνομο στοιχηματισμό

NBA: Συνελήφθη λόγω χρεών ο μπουκ στον οποίο ο Τζοντέι Πόρτερ φέρεται να έδινε πληροφορίες για παράνομο στοιχηματισμό
2024 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Τζοντέι Πόρτερ, αφού η αστυνομία έκανε γνωστό ότι συνέλαβε έναν άνδρα σε αεροδρόμιο για παράνομο στοιχηματισμό, ο οποίος συνδέεται με τον νεαρό φόργουορντ, ο οποίος φέρεται να του χρωστούσε χρήματα.

Το κουβάρι της υπόθεσης του Τζοντέι Πόρτερ, ο οποίος τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το NBA λόγω παράνομου στοιχηματισμού, συνεχίζει να ξετυλίγεται. Και τα νέα δεδομένα που προέκυψαν φέρνουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Πόρτερ.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η αστυνομία συνέλαβε στο αεροδρόμιο JFK έναν άνδρα με το όνομα Λονγκ Φι "Μπρους" Φαμ, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τον Πόρτερ, αφού ήταν αυτός που είχε ποντάρει στα παιχνίδια που εμπλεκόταν ο νεαρός φόργουορντ να χάσει η ομάδα του. Συγκεκριμένα, ο Φαμ συνελλήφθη ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για την Αυστραλία με εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Με βάση όσα έγιναν γνωστά από την δικογραφία, ο "Player 1" - ο οποίος δεν ονομάζεται για νομικούς λόγους, ωστόσο η αναφορά που γίνεται σε συγκεκριμένα παιχνίδια "φωτογραφίζει" τον Πόρτερ - φέρεται να χρωστούσε χρήματα στον Φαμ. Προκειμένου να σβήσει το χρέος κλήθηκε να δώσει πληροφορίες, καθώς και να αποχωρήσει πρόωρα από κάποια παιχνίδια δηλώνοντας ενοχλήσεις στο μάτι σε ένα από αυτά και αδιαθεσία σε ένα άλλο παιχνίδι.

Ο Φαμ και οι τρεις συνεργάτες του - οι οποίοι εξακολουθούν να αναζητούνται - φέρονται να έβγαλαν περίπου 1 εκατ. δολάρια από αυτά τα πονταρίσματα που έκαναν παίζοντας παράνομο στοίχημα. Ο δε Πόρτερ συνολικά έβγαλε 22.000 δολάρια. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν ο νεαρός φόργουορντ αντιμετωπίζει και αυτός διώξεις για την φερόμενη συμμετοχή του σε αυτό το κύκλωμα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ