NBA

NBA Summer League: Οι Μπλέιζερς κατέκτησαν τον τίτλο με MVP τον Γουόρφορντ

Ο Τρέντον Γουότφορντ με τον Μπράντον Γουίλιαμς πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Summer League του Λας Βέγκας από τους Μπλέιζερς
Ο Τρέντον Γουότφορντ με τον Μπράντον Γουίλιαμς πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Summer League του Λας Βέγκας από τους Μπλέιζερς Ⓒ 2022 JOHN LOCHER/ ASSOCIATED PRESS

Οι Μπλέιζερς νίκησαν με 85-77 τους Νικς στον τελικό του Summer League του Λας Βέγκας και κατέκτησαν τον τίτλο, με τον Τρέντον Γουότφορντ να αναδεικνύεται MVP του τουρνουά.

Οι Μπλέιζερς κατέκτησαν για 2η φορά την τελευταία 5ετία τον τίτλο στο Summer League του Λας Βέγκας, επικρατώντας με 85-77 των Νικς έπειτα από όμορφο παιχνίδι. Στο ίδιο διάστημα το Πόρτλαντ έχει φτάσει άλλη μία φορά μέχρι τον τελικό.

Ο Μπράντον Γουίλιαμς με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Τρέντον Γουότφορντ να προσθέτει 19 πόντους και 7 ριμπάουντ και να αναδεικνύεται MVP του Summer League.

Για τους Νικς, ο Κουέντιν Γκράιμς είχε 19 πόντους, ο Μάιλς ΜακΜπράιντ 17 πόντους και ο Τζέρικο Σιμς 13 πόντους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας ημέρας του Summer League:

- Οι Γουίζαρντς νίκησαν με 87-77 τους Γουόριορς, με τον Χάιμε Ετσενίκε να έχει 19 πόντους και τον Κουέντον Τζάκσον. Για το Γκόλντεν Στέιτ, ο Μακ ΜακΛάγκ είχε 14 πόντους, ενώ ο Τζέιμς Γουάισμαν έμεινε στα ρηχά, έχοντας 11 πόντους με 5/13 σουτ και 6 ριμπάουντ σε 19 λεπτά συμμετοχής.

- Οι Ράπτορς επιβλήθηκαν με 80-69 των Μπακς έχοντας για κορυφαίο τον Άμπου Κιγκάμπ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Κρίστιαν Κολόκο και τον Ράιαν Χόκινς να προσθέτουν από 11 πόντους. Για τους Μπακς, ο Λίντελ Γουίγκιντον είχε 11 πόντους.

- Οι Σανς υπέταξαν με 84-69 τους Πέισερς. Ο Λούις Κινγκ με 14 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον - άλλοτε παίκτη του Λαυρίου - Τάισον Κάρτερ να προσθέτει 12 πόντους. Για τους Πέισερς, ο - πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ - Ντέιβιντ ΝτιΛέο, ο Ζερμέιν Σάμουελς και ο Κένταλ Μπράουν είχαν από 8 πόντους.

- Οι Πέλικανς διέλυσαν με 107-71 τους Θάντερ, με τον Τζον Μπάτλερ να έχει 25 πόντους και τον Ελάια Στιούαρτ 20 πόντους και 9 ασίστ. Για τους Θάντερ, ο Γκέιμπ Μπράουν είχε 23 πόντους και ο Τζέιντεν Σάκλφορντ 15 πόντους.

- Οι Τζαζ πήραν το θρίλερ επί των Νάγκετς με 82-79. Ο Τζάρεντ Μπάτλερ με 15 πόντους και ο Τζάστιν Ρόμπινσον με 12 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, ενώ για τους ηττημένους ο Άντονις Αρμς είχε 20 πόντους.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ