ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ

NBA, Στεφ Κάρι: Μπήκε στο Hall of Fame του Ντέιβιντσον μέσα σε αποθέωση

Golden State Warriors Stephen Curry tosses his cap in the air after his graduation ceremony at Davidson College on Wednesday, Aug. 31, 2022, in Davidson, N.C. Curry was also inducted into the school's Hall of Fame and his number and jersey were retired during the event. (AP Photo/Chris Carlson)
Golden State Warriors Stephen Curry tosses his cap in the air after his graduation ceremony at Davidson College on Wednesday, Aug. 31, 2022, in Davidson, N.C. Curry was also inducted into the school's Hall of Fame and his number and jersey were retired during the event. (AP Photo/Chris Carlson) 2022 AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Την απόλυτη αποθέωση γνώρισε ο Στεφ Κάρι που πήρε το πτυχίο του από το πανεπιστήμιο Ντέιβιντσον βλέποντας παράλληλα την ομάδα να αποσύρει την φανέλα του και να μπαίνει στο Hall of Fame του Κολλεγίου.

Και πρωταθλητής στο ΝΒΑ και πτυχιούχος. Ο Στεφ Κάρι είχε μία ονειρική χρονιά και ετοιμάζεται για μία ακόμα. Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς αφού σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή στο ΝΒΑ πήρε και το πτυχίο του από το πανεπιστήμιο Ντέιβιντσον, μπαίνοντας παράλληλα στο Hall of Fame του Κολεγίου σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε.

Ο εκ των κορυφαίων αθλητών τόσο στο ΝΒΑ όσο και στο πανεπιστήμιό του γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο που γέμισε το κλειστό και είδε την φανέλα του να αποσύρεται.

Κάπως έτσι, ο Κάρι έζησε μία ακόμα στιγμή που αναζητά κάποιος ο οποίος αποφασίζει να φοιτήσει σε Κολέγιο, προσθέτοντας μία ακόμα όμορφη ανάμνηση στην ζωή του.

TAGS ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ