NBA

NBA, Σίξερς: Χωρίς Εμπίντ στο Game 4 με τους Νετς λόγω τραυματισμού στο γόνατο

NBA, Σίξερς: Χωρίς Εμπίντ στο Game 4 με τους Νετς λόγω τραυματισμού στο γόνατο
AP PHOTO/DERIK HAMILTON

Άσχημα νέα για τους Σίξερς, αφού ο Τζοέλ Εμπίντ υπέστη διάστρεμμα στο δεξί γόνατο και τέθηκε εκτός για το Game 4 με τους Νετς.

Οι Σίξερς θα πρέπει να παλέψουν χωρίς τον Τζοέλ Εμπίντ για να "σκουπίσουν" τους Νετς. Η Φιλαντέλφεια ανακοίνωσε ότι ο σταρ της ομάδας υπέστη διάστρεμμα στο δεξί γόνατο στο Game 3 της σειράς, δεν θα αγωνιστεί στο Game 4 και είναι αμφίβολο αν θα είναι διαθέσιμος για το Game 5 (αν χρειαστεί).

Ο All Star σέντερ τραυματίστηκε στην 3η περίοδο του Game 3 σε μία προσπάθειά του να κόψει τον Καμ Τζόνσον. Αμέσως έπεσε σφαδάζοντας στο παρκέ, αλλά συνέχισε κανονικά να αγωνίζεται, όντας καθοριστικός στο τέλος την νίκη των Σίξερς με 102-97, με την οποία η Φιλαντέλφεια πήρε προβάδισμα με 3-0 στην σειρά.

Με τον Εμπίντ εκτός, η λογική λέει ότι θα "ανέβει" στην βασική πεντάδα ο Πολ Ριντ, όπως γινόταν στους αγώνες της κανονικής περιόδου που απουσίαζε ο Καμερουνέζος σέντερ, ενώ λογικά χρόνο συμμετοχής θα πάρουν οι Μόντρεζλ Χάρελ και Ντεγουέιντ Ντέντμον.

Την φετινή σεζόν ο Εμπίντ είχε στην κανονική περίοδο 33.1 πόντους, 10.2 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.7 κοψίματα μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ