NBA

NBA, Σέλτικς: Ο Αλ Χόρφορντ εισβάλλει σε μια ιερή τριάδα

Ο Αλ Χόρφορντ πανηγυρίζει
Ο Αλ Χόρφορντ πανηγυρίζει AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Οι τρεις ιστορικές μορφές της ομάδας της Βοστόνης που ισοφαρίζει ο Αλ Χόρφορντ με τη συμμετοχή του στο Game 7 των τελικών της Ανατολής.

Οι Σέλτικς έχουν ραντεβού με την ιστορία, αντιμετωπίζοντας τους Χιτ στο Game 7 της σειράς των τελικών της Ανατολής. Το 0-3 έχει γίνει 3-3 και πλέον διεκδικούν μια επιστροφή που δεν ξανάγινε ποτέ στα χρονικά του NBA, διακόπτοντας το 0/150!

Το δικό του ραντεβού, ανεξαρτήτως κατάληξης, έχει και ο Αλ Χόρφορντ. Εφόσον δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, ο 36χρονος Δομινικανός σέντερ θα γίνει ο μόλις τέταρτος παίκτης όλων των εποχών που θα αγωνιστεί για δέκατη φορά σε έβδομο ματς οποιασδήποτε σειράς.

Ο βετεράνος ψηλός πρωτόπαιξε σε Game 7 το 2008 ως μέλος των Ατλάντα Χοκς, με τους οποίους συμμετείχε άλλες δύο φορές, προτού από το 2017 αρχίσει να μετρά συμμετοχές με τους Κέλτες.

Η ξεχωριστή αυτή επίδοση του Χόρφορντ τον τοποθετεί σε μια ελίτ μόλις τριών ως σήμερα παικτών. Κατά σύμπτωση μάλιστα όλοι τους φόρεσαν τη φανέλα των Σέλτικς. Πρόκειται για τους Ρέι Άλεν που προπορεύεται όλων με έντεκα συμμετοχές και των Μπιλ Ράσελ - Πολ Πιρς που ακολουθούν με δέκα.

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ