NBA

NBA, Σέλτικς: Ανησυχία για Τζέιλεν Μπράουν, εκτός επ' αόριστον με κάταγμα στο πρόσωπο

Ο Τζέιλεν Μπράουν με την φανέλα των Σέλτικς
Ο Τζέιλεν Μπράουν με την φανέλα των Σέλτικς Ⓒ 2023 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τους Σέλτικς, αφού ο Τζέιλεν Μπράουν υπέστη κάταγμα στο πρόσωπο έπειτα από αγκωνιά του Τζέισον Τέιτουμ και θα μείνει επ' αόριστον εκτός δράσης.

Ο όρος "Πύρρειος νίκη" έχει απόλυτη εφαρμογή για τους Σέλτικς, που λύγισαν μεν τους Σίξερς (106-99), αλλά κατά την διάρκεια του αγώνα έχασαν με τραυματισμό τον Τζέιλεν Μπράουν.

Ο σταρ της ομάδας τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στην δεύτερη περίοδο, όταν στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο από τον - συμπαίκτη του - Τζέισον Τέιτουμ, πηγαίνοντας άμεσα στα αποδυτήρια.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του τραυματισμού κάνουν λόγο για κάταγμα, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Μπράουν θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον.

Όπως γίνεται σαφές, η απουσία του Μπράουν αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τους Σέλτικς, αφού είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Τέιτουμ. Την φετινή σεζόν ο Μπράουν έχει 26.5 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 7 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας), 3.2 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 3 λάθη μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Μπράουν:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ