NBA

NBA, Σανς: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Κρις Πολ για το Game 3 με Νάγκετς

Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς
Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς Ⓒ 2023 RICK SCUTERI/ ASSOCIATED PRESS

Τα νέα από το μέτωπο του τραυματισμού του Κρις Πολ δεν είναι ευχάριστα για τους Σανς, αφού η συμμετοχή του βετεράνου γκαρντ στο Game 3 με τους Νάγκετς θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ίσως χάσει και το Game 4.

Ο Κρις Πολ στάθηκε για πολλοστή φορά στην καριέρα του άτυχος, αφού τραυματίστηκε στον αριστερό προσαγωγό και αποχώρησε στο Game 2 της σειράς με τους Νάγκετς. Τα χειρότερα νέα όμως για τον βετεράνο γκαρντ και τους Σανς είναι... μπροστά, αφού - με βάση όσα έγιναν γνωστά - η συμμετοχή του στο Game 3 με τους Νάγκετς στο Φοίνιξ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Το πρόβλημα του Πολ φαίνεται ότι είναι αρκετά σοβαρά, με το ESPN να αναφέρει ότι έχει τεθεί σε αμφιβολία η παρουσία του και στο Game 4 της σειράς, αφού έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι το σώμα του άλλοτε All Star γκαρντ χρειάζεται αρκετό χρόνο για να αναρρώσει από τραυματισμούς. Δεδομένου λοιπόν ότι είναι πλέον 38 χρονών, είναι λογικό να υπάρχει απαισιοδοξία.

Οι Σανς πάντως - που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, όντες πίσω με 0-2 στην σειρά με τους Νάγκετς - απλώς χαρακτηρίζουν ως "day to day" την περίπτωση του βασικού τους πόιντ γκαρντ, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

Την φετινή σεζόν ο Πολ είχε στην κανονική περίοδο 13.9 πόντους (career low), 4.3 ριμπάουντ, 8.9 ασίστ και 1.5 κλεψίματα μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Πολ στο Game 3 και την αποχώρησή του από τον αγώνα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ