NBA

NBA, Σανς: Ανησυχία για Τζόνσον και Πέιν, τραυματίστηκαν στον αγώνα με τους Λέικερς

Ο Κάμερον Τζόνσον των Σανς
Ο Κάμερον Τζόνσον των Σανς Ⓒ 2022 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι Σανς, αφού οι Κάμερον Τζόνσον και Κάμερον Πέιν αποχώρησαν τραυματίες από το φιλικό με τους Λέικερς.

Οι Σανς επικράτησαν - με ανατροπή - των Λέικερς με 119-115 σε φιλικό παιχνίδι, ωστόσο την ίδια στιγμή υπάρχει αγωνία στην ομάδα ότι ίσως αυτή η νίκη είχε σημαντικό τίμημα, αφού αποχώρησαν τραυματίες οι Κάμερον Τζόνσον και Κάμερον Πέιν.

Αμφότεροι οι παίκτες τραυματίστηκαν στο δεξί χέρι και μάλιστα έπειτα από μόλις λίγα λεπτά συμμετοχής. Συγκεκριμένα, ο Τζόνσον - που ξεκίνησε στην βασική πεντάδα - αγωνίστηκε μόλις 4 λεπτά πριν αποχωρήσει λόγω χτυπήματος στον αντίχειρα, ενώ ο Πέιν (που πέρασε ως αλλαγή) έμεινε στο παρκέ μόλις 1 λεπτό, αφού στην συνέχεια τραυματίστηκε στον παράμεσο του χεριού του.

Οι Σανς δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα και απλώς ελπίζουν ότι δεν θα μείνουν για καιρό εκτός δράσης οι δύο παίκτες. Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνσον αναμένεται να προωηθεί στην βασική πεντάδα της ομάδας φέτος (αντί του Τζα Κράουντερ που παραχωρείται με ανταλλαγή), ενώ ο Πέιν είναι ο back up πόιντ γκαρντ της ομάδας, έχοντας αποστολή να ξεκουράζει τον Κρις Πολ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ