NBA

NBA, Ρίβερς για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει Game 6 με Πέισερς: "Είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους"

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2024 JOSE LUIS VILLEGAS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντοκ Ριβερς άφησε παράθυρο ελπίδας στους φίλους των Μπακς ενόψει του Game 6 με τους Πέισερς, λέγοντας ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν.

Οι Μπακς έδειξαν χαρακτήρα στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι, πήραν την νίκη με 115-92 παρά τις απουσίες των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ και μείωσαν σε 3-2 την σειρά. Το καλύτερο νέο ωστόσο είναι άλλο: Στο Game 6 ενδεχομένως να έχουν μαζί τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Αυτό δήλωσε μετά το Game 5 ο Ντοκ Ρίβερς όταν ρωτήθηκε σχετικά, αφήνοντας ένα παράθυρο ελπίδας στους φίλους της ομάδας. "Νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους" ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Μπακς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Λίλαρντ (που έχει απουσιάσει από τα Game 4 και 5) έβγαλε την μπότα που φορούσε ώστε να προστατέψει το πόδι του - όπου αισθανόταν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα - ενώ ο Γιάννης (που είναι εκτός δράσης από τις 9 Απριλίου) έχει ξεκινήσει τρέξιμο. Αν πάντως αυτά σημαίνουν ότι θα αγωνιστούν κιόλας, αυτό είναι κάτι που θα φανεί την ώρα του αγώνα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ