NBA

NBA, Ρέτζι Τζάκσον: "Όταν ήμουν στους Πίστονς σκεφτόμουν να αποσυρθώ, με έσωσε ο Πολ Τζορτζ"

Ο Ρέτζι Τζάκσον των Κλίπερς
Ο Ρέτζι Τζάκσον των Κλίπερς Ⓒ 2022 AJ MAST/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρέτζι Τζάκσον δήλωσε πως το διάστημα που αγωνιζόταν στους Πίστονς είχε χάσει την χαρά του για το μπάσκετ και σκεφτόταν να αποσυρθεί, αλλά τότε εμφανίστηκαν οι Κλίπερς και ο κολλητός του, Πολ Τζορτζ, να του δώσουν ξανά κίνητρο.

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2020 όταν ο Ρέτζι Τζάκσον έμεινε ελεύθερος από τους Πίστονς μεσούσης της σεζόν 2019/20. Ήταν 30 χρονών. Και δεν είχε κανένα κίνητρο, όντας έτοιμος να αποσυρθεί από τα παρκέ. Τότε όμως εμφανίστηκαν στον δρόμο του οι Κλίπερς.

Δύο ημέρες αργότερα η ομάδα του Λ.Α τον διεκδίκησε και τον πήρε από την "waivers list". Ο Πολ Τζορτζ επικοινώνησε μαζί του. Τα πράγματα είχαν πάρει τον δρόμο τους. "Η ζωή μου, ο λόγος που με βλέπετε χαρούμενο είναι επειδή ο αδελφός μου με έσωσε" δήλωσε ο ίδιος στο καμπ του σταρ των Κλίπερς, για να προσθέσει: "Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι οι Κλίπερς θα με πάρουν. Εγώ τον απέρριψα και μου ξαναείπε ότι θα με πάρουν.

Ετοιμαζόμουν να αποσυρθώ. Ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου. Το πρώτο διάστημα δεν ήμουν καλός και δεν έπαιζα πολύ όταν πήγα στους Κλίπερς. Μετά όμως ξεπέρασα τον τραυματισμό μου. Έπαιζα με καλύτερους συμπαίκτες και δεν έπρεπε να κάνω τόσα πολλά".

Κλείνοντας, ο Τζάκσον αναφέρθηκε και στο διάστημα που ήταν στους Πίστονς, όταν έχασε κάθε κίνητρο: "Όταν ήμουν στο Ντιτρόιτ αρχικά περνούσα καλά. Ο οργανισμός όμως δεν ήταν καλά. Δεν είχαμε πολλές επιτυχίες, αλλά μπήκαμε στα playoffs όταν ήμουν εκεί. Την ίδια περίοδο όμως είχα διάφορους τραυματισμούς. Άρχισα να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου και δεχόμουν κριτική. Άρχισα να με αμφισβητώ. Έφτασα σε ένα σημείο που ελπίζω να μην φτάσει κανείς από εσάς, όπου μου στέρησαν την χαρά του παιχνιδιού. Για αυτό ήθελα να αποσυρθώ".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ