NBA

NBA, Ράπτορς: Ο Ραγιάκοβιτς είχε υποσχεθεί πίτσες στους παίκτες αν έκαναν 3 σερί νίκες και τώρα πρέπει να πληρώσει

NBA, Ράπτορς: Ο Ραγιάκοβιτς είχε υποσχεθεί πίτσες στους παίκτες αν έκαναν 3 σερί νίκες και τώρα πρέπει να πληρώσει
PRINTSCREEN

Η νίκη των Ράπτορς μέσα στην Ιντιάνα αποδείχθηκε κομβική, αφού ήταν η 3η συνεχόμενη, κάτι που σημαίνει ότι ο τεχνικός της ομάδας, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, πρέπει να κεράσει πίτσες στους παίκτες.

Οι Ράπτορς επικράτησαν με 130-122 των Πέισερς στην Ιντιάνα και μετά το ματς άρχισαν να πανηγυρίζουν έξαλλα, κάτι που φαινόταν να μην έχει λογική, δεδομένου ότι ακόμα κι έτσι παρέμειναν στην 12η θέση της Ανατολής. Είχαν τους λόγους τους όμως που έκαναν έτσι: Μόλις είχαν κλειδώσει ένα... πίτσα πάρτι!

Σε μία όμορφη ιστορία, αποκαλύφθηκε ότι ο Ντάρκο Ραγιάκοβιτς είχε πει κάποια στιγμή στους παίκτες της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν πως αν κατάφερναν κάποια στιγμή να κάνουν τρεις σερί νίκες θα τους έβγαζε σε δείπνο. Αρκετούς μήνες αργότερα λοιπόν οι Ράπτορς επιτέλους τα κατάφεραν, αφού μετά την νίκη τους στην Ιντιάνα έφτασαν τα τρία σερί θετικά αποτελέσματα. Και ο τεχνικός του Τορόντο πρέπει να πληρώσει.

"Δεν ξέρω τίποτα για πίτσα... Εντάξει, εντάξει. Η ιστορία είναι ότι είχα τάξει στα παιδιά να τους βγάλω σε δείπνο αν κάναμε τρεις σερί νίκες. Επειδή έχουμε ταπεινά παιδιά όμως, αντιπρότειναν πίτσα. Θα διαπραγματευτούμε, αλλά σίγουρα θα τους βγάλω για φαγητό" δήλωσε ο Ραγιάκοβιτς μετά το ματς, για να προσθέσει έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε ότι "εγώ είμαι τύπος της μαργαρίτας", ενώ έπειτα από νέα ερώτηση τόνισε ότι... όχι, δεν θα έβαζε ανανά στην πίτσα.

Ένα VIDEO που κυκλοφόρησε μάλιστα δείχνει τον Ραγιάκοβιτς να μπαίνει στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα και να ουρλιάζει μαζί με τους παίκτες του, πριν αναφέρει την ιστορία για την υπόσχεσή του και δώσει την αλυσίδα για τον παίκτη του ματς στον Γκρέιντι Ντικ.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ