NBA

NBA: Ράπτορς και Μπουλς έχουν στο στόχαστρο τον Γκομπέρ

Ο Ρούντι Γκομπέρ με την φανέλα των Τζαζ
Ο Ρούντι Γκομπέρ με την φανέλα των Τζαζ Ⓒ 2021 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ρούντι Γκομπέρ αποτελεί σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα στόχο των Μπουλς και των Ράπτορς ενόψει της φετινής offseason, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές τι μπορούν να προσφέρουν.

Η απόφαση του Κουίν Σνάιντερ να αποχωρήσει από τον πάγκο των Τζαζ φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη των αντίπαλων ομάδων για τους παίκτες της Γιούτα. Ένας από αυτούς που ενδεχομένως να τραβήξει το ενδιαφέρον είναι ο Ρούντι Γκομπέρ.

Ο Γάλλος σέντερ δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Ντόνοβαν Μίτσελ, με τον Σνάιντερ να παίζει εδώ και 2.5 χρόνια ρόλο... ισορροπιστή. Μετά την αποχώρησή του ωστόσο - και με δεδομένη την αποτυχία των "Μορμόνων" να περάσουν το φράγμα του πρώτου γύρου στα playoffs την τελευταία διετία - ίσως η Γιούτα σκεφτεί να τον παραχωρήσει. Και - σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα - οι Μπουλς και οι Ράπτορς είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον στο παρελθόν και ίσως το κάνουν και τώρα.

Προς το παρόν δεν είναι βέβαια σίγουρο τι πακέτο θα πρόσφεραν. Δεδομένου μάλιστα ότι ο Γκομπέρ έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 42 εκατ. δολάρια, είναι σίγουρο ότι θα έπρεπε να δώσουν... πολλά. Όπως και να έχει ωστόσο, φαίνεται ότι η αγορά είναι ανοιχτή για τον All Star σέντερ, ο οποίος παραμένει ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών στο NBA.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ