ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ

NBA, Κάθετος ο Γκομπέρ για Μίτσελ: "Ή εκείνος ή εγώ"

NBA, Κάθετος ο Γκομπέρ για Μίτσελ: "Ή εκείνος ή εγώ"
2022 AP PHOTO/MATT KELLEY

Το "γυαλί" ανάμεσα στον Ρούντι Γκομπέρ και τον Ντόνοβαν Μίτσελ έχει ραγίσει, με τον Γάλλο ψηλό να είναι κάθετος και να βάζει τους Τζαζ να διαλέξουν ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Οι Γιούτα Τζαζ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ καθώς αποκλείστηκαν από τους Ντάλας Μάβερικς. Πλέον η ομάδα της Γιούτα καλείται να κοιτάξει την επόμενη μέρα και να ανασυνταχθεί ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αυτή δεν μπορεί να περιλαμβάνει τους Ρούντι Γκομπέρ και Ντόνοβαν Μίτσελ μαζί στην ίδια ομάδα καθώς το "γυαλί" ανάμεσα στους δύο παίκτες έχει ραγίσει για τα καλά, παρά τις φήμες που υποστήριζαν το αντίθετο.

Όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Σον Ο' Κόνελ ο Γκομπέρ έθεσε τελεσίγραφο στους Τζαζ βάζοντάς τους να διαλέξουν ανάμεσα σε εκείνον και τον Μίτσελ. Ο Γάλλος ψηλός δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Μίτσελ και πλέον "πέταξε το μπαλάκι" στην ομάδα λέγοντας "ή εκείνος ή εγώ".

Μάλιστα ο Γκομπέρ υποστηρίζει πως η σεζόν που πραγματοποίησε τη φετινή χρονιά ήταν καλύτερη από αυτή του Μίτσελ και πως η βελτίωσή του ήταν εμφανής.

TAGS ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ