O Αμπντελτζαλίλ Ζεναντί στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Αμπντελτζαλίλ Ζεναντί για την ενίσχυση του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Αμπντελτζαλίλ Ζεναντί (28 ετών, 1,98μ.) για την ενίσχυση του τμήματος χάντμπολ.
Ο διεθνής Αλγερινός αγωνίζεται ως πίβοτ και την περασμένη σεζόν ήταν παίκτης της ουγγρικής Κομλόι Μπάνιαζ.
Αναλυτικά η ανακοίνωσε την ΑΕΚ:
“Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμπντελτζαλίλ Ζεναντί. Ο 28χρονος (18/06/1998) διεθνής Αλγερινός πίβοτ, ύψους 1.98μ., υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.
Ο Αμπντελτζαλίλ Ζεναντί ξεκίνησε την καριέρα του από την GS Pétroliers (αργότερα μετονομάστηκε σε MC Alger), με την οποία έως το 2022 κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Αλγερίας. Το 2022 πήρε μεταγραφή για την ουγγρική Budai Farkasok, αγωνιζόμενος στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, ενώ την επόμενη διετία φόρεσε τη φανέλα της επίσης ουγγρικής SBS Eger. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Ουγγαρίας με την Komlói Bányász SK.
Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Αλγερίας.”
Ο ίδιος δήλωσε:
“Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Ο στόχος μου είναι να βελτιωθώ ως παίκτης και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους”.