NBA

NBA, Πίστονς: Ο assistant GM της ομάδας κατηγορείται για παρενόχληση σε υπάλληλο

Ο Ρομπ Μέρφι
Ο Ρομπ Μέρφι Ⓒ 2019 DUANE BURLESON/ ASSOCIATED PRESS

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο assistant GM των Πίστονς, Ρομπ Μέρφι, ο οποίος κατηγορείται για παρενόχληση σε γυναίκα πρώην υπάλληλο της ομάδας, με αποτέλεσμα προσωρινά να τεθεί εκτός ομάδας.

Τα περιστατικά παρενόχλησης φαίνεται ότι αυξάνονται στο NBA ή απλώς αρχίζουν να γίνονται γνωστά. Όπως και να έχει, το μόνο δεδομένο είναι ότι υπάρχει μία νέα περίπτωση που έγινε γνωστή, με τον Ρομπ Μέρφι να τίθεται προσωρινά εκτός Πίστονς λόγω κατηγορίας για παρενόχληση σε γυναίκα πρώην υπάλληλο της ομάδας.

Ο 50χρονος Μέρφι είναι εδώ και μερικούς μήνες ο assistant general manager των Πίστονς, παίρνοντας προαγωγή από την θέση του προέδρου της θυγατρικής ομάδας του Ντιτρόιτ στην G-League (Μότορ Σίτι Κρουζ). Οι Πίστονς έχουν ξεκινήσει έρευνα για να δουν αν έχουν βάση οι κατηγορίες που τον βαραίνουν και αναμένεται η απόφασή τους.

Η περίπτωση του Μέρφι βγήκε στην επιφάνεια μόλις μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των Σέλτικς ότι τιμώρησαν τον προπονητής τους, Ίμε Ουντόκα, με έναν χρόνο αποκλεισμό επειδή σύναψε σχέση με υπάλληλο της ομάδας, εκμεταλλευόμενος την θέση του.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ