NBA

NBA: Πισωγύρισμα στην αποθεραπεία του Τζο Χάρις, άγνωστο πότε θα επιστρέψει

Ο Τζο Χάρις με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς
Ο Τζο Χάρις με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς PHOTO CREDITS: © 2021 CARLOS OSORIO / AP IMAGES

Η αποθεραπεία του Τζο Χάρις στον λαβωμένο του αστράγαλο δεν πηγαίνει όπως περίμεναν οι Νετς, με αποτέλεσμα ο έμπειρος σουτέρ να μην έχει πλέον ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα επιστροφής.

Ο Τζο Χάρις ήλπιζε ότι τέλη Ιανουαρίου θα επέστρεφε στην δράση. Τελικά όμως φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνει υπομονή, αφού, όπως έκανε γνωστό ο τεχνικός των Νετς, Στιβ Νας, υπήρξε πισωγύρισμα στην αποθεραπεία του έμπειρου σουτέρ στον εγχειρισμένο του αστράγαλο.

Ο Χάρις αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 15 Νοεμβρίου, ενώ είναι επίσημα εκτός υποχρεώσεων των Νετς από τις 30 Νοεμβρίου όταν και έγινε γνωστό ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση, με την πρώτη ενημέρωση να κάνει λόγο για απουσία 2 μηνών από τα παρκέ. Αυτό ωστόσο παύει να ισχύει πλέον

"Είχε ένα πισωγύρισμα. Είμαι διστακτικός στο να πω περισσότερα, επειδή δεν είμαι γιατρός, αλλά σίγουρα είχε κάποια προβλήματα και συνεχίζει την αποθεραπεία του, αλλά δεν είναι έτοιμος και δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμος" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νας.

Την φετινή σεζόν ο Χάρις έχει 11.3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 46.6% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής και θεωρείται ο καλύτερος σουτέρ των Νετς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ