NBA

NBA, Πέλικανς: Ενθουσιασμός για Γουίλιαμσον, έκανε διπλές προπονήσεις το καλοκαίρι ξυπνώντας στις 5 το πρωί

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον σε ρόλο... πλέι μέικερ σε αγώνα των Νιου Ορλίανς Πέλικανς τον Μάιο του 2021
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον σε ρόλο... πλέι μέικερ σε αγώνα των Νιου Ορλίανς Πέλικανς τον Μάιο του 2021 2021 AP PHOTO/GERALD HERBERT

Οι Πέλικανς εμφανίζονται ενθουσιασμένοι για την δουλειά του Ζάιον Γουίλιαμσον το καλοκαίρι, με τον personal coach του να αναφέρει ότι έκαναν διπλές προπονήσεις, που ξεκινούσαν με τον εκρηκτικό φόργουορντ να ξυπνάει στις 5 το πρωί.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος για μία σπουδαία σεζόν, όπου θα δώσει απαντήσεις. Αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος με βάση τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές από τον προσωπικό του γυμναστή, Τζάστερ Μπιμπς, σε συνέντευξή του στο "The Athletic".

Ο Μπιμπς αποθέωσε τον σταρ των Πέλικανς με δηλώσεις του για την δουλειά που έχει κάνει, αναφέροντας αρχικά: "Είναι σε φανταστική φυσική κατάσταση. Έχει δεσμευτεί να δουλέψει και το κάνε κάθε μέρα. Είμαι περήφανος για αυτόν και όσα κατάφερε. Είναι καλύτερος αθλητής από ότι ήταν".

Στην συνέχεια ο Μπιμπς μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο δουλειάς των δυο τους το καλοκαίρι: "Κανείς δεν γίνεται να βελτιωθεί τόσο πολύ σε αυτή την ηλικία αν δεν δουλέψει σκληρά. Δεσμεύτηκε σε ημερήσια βάση όλο το καλοκαίρι. Ξυπνούσε στις 5 το πρωί για προπόνηση και μετά είχαμε δεύτερη προπόνηση στις 7 το απόγευμα. ήταν κλειδί για αυτόν να καταλάβει το πλάνο που είχαμε".

Κλείνοντας, ο γυμναστής του σταρ των Πέλικανς τόνισε το σημείο στο οποίο βελτιώθηκε ο Γουίλιαμσον: "Έχει τρομερή έκρηξη και ικανότητα να αλλάζει κατεύθυνση, κάτι που οφείλεται στην βελτίωση του τρόπου που ελέγχει το σώμα του και στην προπόνηση που έγινε. Είναι σπάνιο να έχει κάποιος τέτοιο έλεγχο στο σώμα του.

Αυτό που θέλαμε ήταν να μπορέσει να διαχειριστεί αυτή την δύναμη που βγάζει όταν κάνει άλματα, όταν τρέχει και - κυρίως - όταν αλλάζει κατεύθυνση. Σημαίνει ότι έπρεπε να κατεβάσει λίγο ταχύτητα και κατόπιν να κινηθεί εκρηκτικά χωρίς να θυσιάσει ταχύτητα, αλλά να το κάνει με ασφαλή τρόπο".

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ο Γουίλιαμσον υπέγραψε πρόωρη επέκταση συμβολαίου, με τους Πέλικανς να συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων όρο για το βάρος του για να σιγουρευτούν ότι θα είναι συνεπής. Κάτι που φαίνεται ότι - σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον - το εξασφάλισαν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ