NBA

NBA, Πέλικανς: Εκτός επ' αόριστον με διάσειση ο Ίνγκραμ, αναμονή για Γουίλιαμσον

Ο Μπράντον Ίνγκραμ με την φανέλα των Πέλικανς
Ο Μπράντον Ίνγκραμ με την φανέλα των Πέλικανς Ⓒ 2022 MARTA LAVANDIER/ ASSOCIATED PRESS

Οι Πέλικανς ανακοίνωσαν ότι ο Μπράντον Ίνγκραμ θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον λόγω διάσεισης, προσθέτοντας ότι οι Ζάιον Γουίλιαμσον (γοφός) και Χέρμπ Τζόουνς (γόνατο) είναι αμφίβολοι ενόψει του αγώνα με τους Μάβερικς.

Η σεζόν 2022/23 στο NBA μετράει μόλις μία εβδομάδα, ωστόσο τα προβλήματα άρχισαν ήδη να συσσωρεύονται στους Πέλικανς, σε συνέχεια των περσινών ατυχιών.

Με την Νέα Ορλεάνη να έιναι εδώ και μερικές ημέρες σε κατάσταση συναγερμού λόγω των τραυματισμών των Ζάιον Γουίλιαμσον και Μπράντον Ίνγκραμ στον αγώνα με τους Τζαζ, η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι συγκρατημένα αισιόδοξη.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έγιναν γνωστά, ο Ίνγκραμ υπέστη τελικά διάσειση και θα μείνει εκτός επ' αόριστον. Την ίδια στιγμή πάντως, ο Γουίλιαμσον (πρόβλημα στον γοφό) - αλλά και ο Χερμπ Τζόουνς (πρόβλημα στο γόνατο) - φαίνεται ότι απέφυγαν κάποιον σοβαρό τραυματισμό και χαρακτηρίζονται απλώς ως "αμφίβολοι" ενόψει του αγώνα με τους Μάβερικς.

Είναι δεδομένο ότι οι Πέλικανς θα είναι προσεκτικοί με όλους τους παίκτες τους, αφού στο παρελθόν ειδικά οι Ίνγκραμ και Γουίλιαμσον έχουν δείξει μία ευπάθεια σε τραυματισμούς. Μένει τώρα να φανεί τι θα ακολουθήσει.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ