NBA

NBA, Πέλικανς: Συναγερμός με Γουίλιαμσον και Ίνγκραμ, τραυματίστηκαν στον αγωνα με τους Τζαζ

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον Ⓒ 2022 GERALD HERBERT/ ASSOCIATED PRESS

Οι Πέλικανς βρίσκονται ξανά σε αναμμένα κάρβουνα, αφού είδαν τόσο τον Ζάιον Γουίλιαμσον όσο και τον Μπράντον Ίνγκραμ να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμού στον αγώνα με τους Τζαζ.

Οι Πέλικανς θα πρέπει - για ακόμα μία φορά - να δείξουν υπομονή και να... προσευχηθούν. Η Νέα Ορλεάνη ηττήθηκε εντός έδρας από τους Τζαζ (121-122) ωστόσο μετά τον αγώνα το μόνο που σκεφτόντουσαν όλη την ομάδα ήταν η κατάσταση των δύο σταρ της ομάδας, Ζάιον Γουίλιαμσον και Μπράντον Ίνγκραμ, που αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι.

Ο τραυματισμός του Γουίλιαμσον είναι και αυτός που προκαλεί την περισσότερη ανησυχία, με τον εκρηκτικό φόργουορντ να αποχωρεί στην τέταρτη περίοδο όταν σε μία προσπάθειά του για κάρφωμα είδε τον Τζόρνταν Κλάρκσον να τον κόβει θεαματικά ερχόμενος από πίσω. Έχοντας όμως πάρει φόρα, ο Γουίλιαμσον έπεσε με την λεκάνη δυνατά στο παρκέ "παγώνοντας" το γήπεδο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και τους Πέλικανς να ανακοινώσουν ότι αισθάνεται ενοχλήσεις στον γοφό.

Λίγο νωρίτερα, ήταν ο Μπράντον Ίνγκραμ αυτός που τρόμαξε τους Πέλικανς. Ο ταλαντούχος φόργουορντ τραυματίστηκε όταν συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του, Νάτζι Μάρσαλ, στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ στην πρώτη περίοδο και δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο. Αρχικά φάνηκε να μην έχει κάτι, ωστόσο τελικά αποχώρησε στην δεύτερη περίοδο, με τους Νιου Ορλίανς να ανακοινώνουν ότι είχε συμπτώματα διάσεισης.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα των τραυματισμών των δύο παικτών. Δεδομένου όμως ότι αμφότεροι έχουν βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό (ειδικά ο Γουίλιαμσον), οι Πέλικανς θα είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στην προσέγγισή τους.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ