G-LEAGUE

NBA: Οι Ράπτορς 905 του Άλεξ Αντετοκούνμπο κέρδισαν τους Χερντ που αγωνίστηκαν στα γαλανόλευκα

NBA: Οι Ράπτορς 905 του Άλεξ Αντετοκούνμπο κέρδισαν τους Χερντ που αγωνίστηκαν στα γαλανόλευκα

Οι Γουισκόνσιν Χερντ αντιμετώπισαν τους Ράπτορς 905 του Άλεξ Αντετοκούνμπο με την ομάδα του Έλληνα φόργουορντ να είναι εκείνη που πήρε τη νίκη με 123-105. Στα γαλανόλευκα αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι τιμώντας την Ελλάδα και την γιορτή της 25ης Μαρτίου.

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο και οι Ράπτορς 905 αντιμετώπισαν τους Γουισκόνσιν Χερντ την θυγατρική ομάδα των Μπακς που αγωνίζεται στη G-League, την οποία κέρδισαν εκτός έδρας με 123-105, με τον αδελφό του Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει τρεις πόντους στο ματς με 1/3 τρίποντα και 2 ριμπάουντ σε 6 αγωνιστικά λεπτά.

Η συγκεκριμένη βραδιά ήταν αφιερωμένη στην Ελλάδα και την 25η Μαρτίου καθώς οι Χερντ θέλησαν να τιμήσουν την χώρα μας φορώντας γαλανόλευκη εμφάνιση.

Πρόκειται για μία κίνηση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς σε συνεργασία με τη Wooster Brush δημιουργήθηκε μία special edition γαλανόλευκη φανέλα με την Ελληνική σημαία. H φανέλα θα τεθεί σε δημοπρασία, και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για καλό σκοπό και για την οικονομική ενίσχυση του MACC Fund.

TAGS G-LEAGUE ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ