NBA

NBA: Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μπορούν να χτυπήσουν και φέτος το ευρωπαϊκό μπάσκετ

NBA: Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μπορούν να χτυπήσουν και φέτος το ευρωπαϊκό μπάσκετ
2021 AP PHOTO/SUE OGROCKI

Σε μία παρόμοια κατάσταση με την περσινή βρίσκονται οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, καθώς έχουν 23 εκατομμύρια για... πέταμα. Είτε θα τα μοιράσουν σε μορφή bonus στους αθλητές τους, είτε θα "κλέψουν" κάποιον παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο εκτός ΗΠΑ.

Η Trade Deadline πέρασε στην ιστορία και οι Θάντερ ήταν μία από τις ομάδες που δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα για να αλλάξουν το ρόστερ τους. Πλέον, η ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι έχει ένα ποσό που αγγίζει τα 23 εκατομμύρια δολάρια για να φτάσουν το salary floor, το μίνιμουμ ποσό δηλαδή της Λίγκας, το οποίο θα βγάλουν από τα ταμεία τους είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο.

Βλέπετε, αυτά τα 23 εκατομμύρια θα πρέπει στο τέλος της περιόδου να μοιραστούν στους παίκτες σε μορφή μπόνους, εκτός αν ο GM Σαμ Πρέστι αποφασίσει να κάνει και φέτος ένα χτύπημα ανάλογο με αυτό που έκανε πέρυσι τον Απρίλιο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε είχε πάρει τον Γκάμπριελ Ντεκ, καθώς είχε χρήματα και προτίμησε να δοκιμάσει έναν νεαρό φόργουορντ από την EuroLeague και όχι κάποιον νεαρό Αμερικανό ή κάποιον βετεράνο με χαμηλό potential.

Οι Θάντερ έχουν λοιπόν πολλά χρήματα για να διαθέσουν, για να δοκιμάσουν και ενδεχομένως για να πλήξουν και πάλι κάποια ευρωπαϊκή ομάδα, αν υπάρχει φυσικά στα μέρη μας παίκτης που τους αρέσει και κυρίως αθλητής με δικαίωμα να αποχωρήσει για ομάδα του NBA σε περίπτωση που καταβληθεί buyout στην ομάδα του.

TAGS NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ