ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

NBA: Οι Νετς δεν δίνουν τον Ίρβινγκ στους Λέικερς για draft picks, θέλουν παίκτες που θα συνεισφέρουν

Ο Καϊρί Ίρβινγκ άφησε το savoire vivre
Ο Καϊρί Ίρβινγκ άφησε το savoire vivre AP PHOTO/SETH WENIG

Ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι ο διακαής πόθος των Λέικερς για τον οποίο ήταν διατεθημένοι να προσφέρουν δύο draft picks πρώτου γύρου αλλά τους Νετς να θέλουν άμεση ενίσχυση με παίκτες και όχι μελλοντικά ταλέντα.

Το όνομα του Καϊρί Ίρβινγκ είναι από τα πιο καυτά στη φετινή postseason του ΝΒΑ. Ο σταρ των Νετς βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Μπρούκλιν, με τους Λέικερς να θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους και μαζί με τον ΛεΜπρόν να χτίσουν την ομάδα που θα επιστρέψει στα playoffs και παράλληλα στην κορυφή.

Η ομάδα του Λος Άντζελες πρόσφερε δύο draft picks πρώτου γύρου (του '27 και του '29), θεωρώντας πως θα ήταν ικανά να πείσουν τους Νετς με το βλέμμα στο μέλλον. Η ομάδα του Μπρούκλιν ωστόσο δεν έχει ως προτεραιότητα το μέλλον αλλά εστιάζει στο παρόν. Με δεδομένο ότι και ο Ντουράντ θέλει να αποχωρήσει, οι Νετς ψάχνουν παίκτες έτοιμους να συνεισφέρουν τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μαρκ Στάιν, οι Νετς δεν θα μπουν σε καμία συζήτηση για draft picks παρά μόνο για παίκτες από το ρόστερ των Λέικερς που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.

Μία τέτοια εξέλιξη πιθανώς να φέρει στο προσκήνιο και στο παιχνίδι της ανταλλαγής μία τρίτη ομάδα, όπως αναφέρει ο Στάιν, την ώρα που ο ΛεΜπρόν παρέμεινε στους Λέικερς για ακόμα μία διετία επεκτείνοντας το συμβόλαιό του.

Η ιδέα ενός πλήρως αφοσιωμένου Ίρβινγκ είναι απόλυτα ελκυστική για τους Λέικερς οι οποίοι, όπως φαίνεται, είναι διατεθημένοι να προσφέρουν γη και ύδωρ για τον ανεμβολίαστο σταρ που έκανε ντόρο την περσινή σεζόν με την απόφασή του να μην κάνει το εμβόλιο (κάτι που τον άφησε εκτός για πολλά ματς).

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ