NBA

NBA: Οι Μπάρετ και Κουίκλι των Νικς βγήκαν από το πρωτόκολλο κορονοϊού

Ο Αρ Τζέι Μπάρετ με την φανέλα των Νικς
Ο Αρ Τζέι Μπάρετ με την φανέλα των Νικς Ⓒ 2021 HAKIM WRIGHT SR./ASSOCIATED PRESS

Καλά νέα για τους Νικς, αφού οι Αρ Τζέι Μπάρετ και Ιμάνουελ Κουίκλι βγήκαν από το πρωτόκολλο κορονοϊού και ετοιμάζονται να επιστρέψουν.

Οι Νικς βλέπουν σιγά-σιγά την... άλλη πλευρά του φεγγαριού. Έπειτα από ένα διάστημα +10 ημερών που έχαναν τον έναν παίκτη μετά τον άλλο στο πρωτόκολλο κορονοϊού, οι Νεοϋορκέζοι βλέπουν τώρα τους παίκτες τους να επιστρέφουν σιγά-σιγά, με πρώτους τους Αρ Τζέι Μπάρετ και Ιμάνουελ Κουίκλι.

Οι Νικς γνωστοποίησαν ότι οι δύο νεαροί γκαρντ βγήκαν από το πρωτόκολλο κορονοϊού, με τον Μπάρετ μάλιστα να προπονείται κιόλας. Παράλληλα, τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Κουέντιν Γκράιμς και Όμπι Τόπιν, κάτι που σημαίνει ότι σταδιακά η ομάδα της Νέας Υόρκης θα επιστρέψει στην κανονικότητα. Προς το παρόν πάντως δεν είναι ακόμα σίγουρο ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι στον σημερινό (25/12) αγώνα με τους Χοκς (19:00, Cosmote Sport 8).

Την φετινή σεζόν ο Μπάρετ έχει 15.1 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 35.3% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Κουίκλι έχει 10.2 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ