NBA

NBA: Οι Μπακς ανακοίνωσαν τον Γκόραν Ντράγκιτς, αυτό είναι το depth chart τους

NBA: Οι Μπακς ανακοίνωσαν τον Γκόραν Ντράγκιτς, αυτό είναι το depth chart τους
AP PHOTO/CHARLES REX ARBOGAST

Παίκτης των Μπακς είναι και επίσημα πλέον ο Γκόραν Ντράγκιτς, με το Μιλγουόκι να ανακοινώνει την απόκτηση του Σλοβένου γκαρντ και να αποκτάει ακόμα περισσότερο βάθος στις θέσεις των γκαρντ

Ο Γκόραν Ντράγκιτς ανήκει πλέον με κάθε επισημότητα στο δυναμικό των Μπακς. Το Μιλγουόκι ανακοίνωσε την απόκτηση του βετεράνου γκαρντ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για συμφωνία.

Μετά την προσθήκη του Ντράγκιτς οι Μπακς κάλυψαν ένα κενό που είχαν στο ρόστερ τους από το ξεκίνημα της σεζόν: Αυτό του τρίτου πόιντ γκαρντ. Ο Σλοβένος πήρε έτσι το 14ο εγγυημένο συμβόλαιο των "Ελαφιών", που έχουν ακόμα με two-way συμβόλαιο του Έι Τζέι Γκριν και με 10ήμερο συμβόλαιο τον Μέγιερς Λέοναρντ.

Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι αν οι Μπακς θα δώσουν το 15ο - και τελευταίο - εγγυημένο συμβόλαιο στον Μέγιερς Λέοναρντ, ο οποίος έχει υπογράψει και δεύτερο 10ήμερο συμβόλαιο. Βάσει κανονισμών, όταν ένας παίκτης υπογράψει δεύτερο συνεχόμενο 10ήμερο συμβόλαιο, τότε όταν αυτό ολοκληρωθεί μία ομάδα πρέπει να αποφασίσει αν θα το μετατρέψει σε εγγυημένο ή θα τον αφήσει ελεύθερο.

Για την ιστορία, ιδού το νέο depth chart των Μιλγουόκι Μπακς

  • PG: Τζρου Χόλιντεϊ, Τζεβόν Κάρτερ, Γκόραν Ντράγκιτς
  • SG: Γκρέισον Άλεν, Πατ Κόνατον, Γουέσλι Μάθιους, Έι Τζέι Γκριν (two-way συμβόλαιο)
  • SF: Κρις Μίντλετον, Τζο Ινγκλς, Τζέι Κράουντερ, ΜαρΤζόν Μπότσαμπ
  • PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο
  • C: Μπρουκ Λόπεζ, Μπόμπι Πόρτις, Μέγιερς Λέοναρντ (10ήμερο συμβόλαιο)
TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ