NBA

NBA: Οι Μιλγουόκι Μπακς απέκτησαν και τον Ράιαν Ρόλινς

Washington Wizards guard Ryan Rollins (9) plays against the Indiana Pacers during the second half of an NBA basketball game in Indianapolis, Wednesday, Oct. 25, 2023. The Pacers defeated the Wizards 143-120. (AP Photo/Michael Conroy)
Ο Ράιαν Ρόλινς με τη φανέλα των Γουίζαρντς AP

Οι Μιλγουόκι Μπακς συμφώνησαν με τον Ράιαν Ρόλινς (21 ετών, 1.91 μέτρα), με ακόμα έναν πρώην παίκτη των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς να γίνεται συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά από τον Ντανίλο Γκαλινάρι. Στα "ελάφια" με two-way contract ο νεαρός γκαρντ.

Μετά τον Ντανίλο Γκαλινάρι και ο Ράιαν Ρόλινς αναμένεται να ταξιδέψει στο Μιλγουόκι για να ενταχθεί στους Μπακς και να γίνει συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με το ESPN και τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Τα "ελάφια" συμφώνησαν σε two-way contract με τον 21χρονο γκαρντ, με ακόμη έναν πρώην παίκτη των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς να ενισχύει την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόλινς ήταν επιλογή των Ατλάντα Χοκς στην θέση No.44 του NBA-Draft του 2022, με τον νεαρό αθλητή να υπογράφει στους Γουόριορς έναν χρόνο μετά, για να ενταχθεί στους Γουίζαρντς και να μείνει ελέυθερος από τους πρωτευουσιάνους στις 8 Ιανουαρίου του 2024.

Ο Ρόλινς μετρά τη φετινή σεζόν 4.1 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 6.6 λεπτά σε 10 αναμετρήσεις με τους Γουίζαρντς.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ