NBA

NBA: Οι Μπακς συμφώνησαν με τον Γκαλινάρι

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι
Ο Ντανίλο Γκαλινάρι Ⓒ 2023 NELL REDMOND/ ASSOCIATED PRESS

Ενίσχυση στις θέσεις των ψηλών για τους Μπακς, που συμφώνησαν με τον Ντανίλο Γκαλινάρι (36 χρονών, 2.08 μέτρα) για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι μάλλον κάτι ήξερε όταν έλεγε ότι οι Μπακς συζητούν με τον Ντανίλο Γκαλινάρι (36 χρονών, 2.08 μέτρα). Η δικαίωση δεν άργησε να έρθει για τον γκαρντ του Μιλγουόκι, αφού - όπως αποκάλυψε το ESPN - τα "Ελάφια" συμφώνησαν με τον Ιταλό φόργουορντ για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στα 36 του χρόνια πλέον - και προερχόμενος από μία σειρά από τραυματισμούς - ο Γκαλινάρι προφανώς δεν είναι ο παίκτης που ήταν. Πλέον παίζει περισσότερο ως πάουερ φόργουορντ, ενώ φέτος έχει παίξει και σέντερ. Ακόμα κι έτσι όμως, μπορεί να δώσει μέγεθος και σουτ στους Μπακς, που έχουν ανάγκη και από τα δύο. Δεν μπορεί να τους δώσει πολλές βοήθειες στην άμυνα πάντως.

Την φετινή σεζόν ο Γκαλινάρι έχει φορέσει τις φανέλες των Γουίζαρντς και των Πίστονς, έχοντας 7.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο με 35.5% στα τρίποντα σε 15 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ