NBA

NBA: Οι Μαϊάμι Χιτ θέλουν τον Πι Τζέι Τάκερ μέχρι τα βαθιά γεράματα

Ο Πι Τζέι Τάκερ των Χιτ
Ο Πι Τζέι Τάκερ των Χιτ Ⓒ 2022 MARTA LAVANDIER/ ASSOCIATED PRESS

Τριετές συμβόλαιο αξίας 27 εκατομμυρίων δολαρίων είναι έτοιμοι να προσφέρουν οι Χιτ στον Πι Τζέι Τάκερ, για να τον κρατήσουν στο Μαϊάμι μέχρι τα 40 του χρόνια.

Πριν από μερικές ημέρες έκανε opt-out από το συμβόλαιό του και βγήκε στην αγορά ως free agent. Unrestricted. Αυτό σημαίνει πως ο Πι Τζέι Τάκερ έχει το δικαίωμα να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει, με αρκετούς οργανισμούς που κάνουν πρωταθλητισμό να τον έχουν στο στόχαστρό τους, αλλά τους Χιτ να είναι έτοιμοι να του προσφέρουν ένα καλό deal για να τον κρατήσουν στο Μαϊάμι μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Οι πληροφορίες του δημοσιογράφου Άιρα Γουίντερμαν αναφέρουν πως ο οργανισμός θα ρίξει στο τραπέζι τριετές συμβόλαιο αξίας 27 εκατομμυρίων δολαρίων για να πείσει τον Τάκερ να μην αλλάξει πόλη και ομάδα, ένα deal που αν συμφωνηθεί, θα τον κρατήσει στη Φλόριντα μέχρι και τα 40 του χρόνια.

Ο πρωταθλητής 2021 με τους Μιλγουόκι Μπακς και πρώην παίκτης του Άρη μετράει 11 σεζόν στο NBA με τους Ράπτορς, τους Σανς, τους Ρόκετς και τους Χιτ, έχει 7.1 πόντους, 5.6 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.1 κλέψιμο ανά 29 λεπτά σε 777 αγώνες κανονικών περιόδων, ενώ την περασμένη χρονιά είχε 7.6 πόντους από 41.5% στο τρίποντο, 5.5 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 27.9 λεπτά σε 71 αγώνες με το Μαϊάμι.

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ