ΣΙΞΕΡΣ

NBA: Οι Σίξερς θέλουν τον Τάκερ και το δείχνουν με συμβόλαιο 30 εκατομμυρίων

Miami Heat's P.J. Tucker reacts after making a 3-pointer against the Boston Celtics during the first half of Game 3 of the NBA basketball playoffs Eastern Conference finals Saturday, May 21, 2022, in Boston. (AP Photo/Michael Dwyer)
Miami Heat's P.J. Tucker reacts after making a 3-pointer against the Boston Celtics during the first half of Game 3 of the NBA basketball playoffs Eastern Conference finals Saturday, May 21, 2022, in Boston. (AP Photo/Michael Dwyer) 2022 AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο Πι Τζέι Τάκερ έκανε opt out από το συμβόλαιό του με τους Χιτ, με τους Σίξερς να ενδιαφέρονται σύμφωνα με αμερικανικό Μέσο και να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο ύψους 30 εκατομμυρίων.

Ακόμα και στα 37 του χρόνια ο Πι Τζέι Τάκερ παραμένει περιζήτητος στην αγορά του ΝΒΑ. Ο έμπειρος φόργουορντ έκανε opt out από το συμβόλαιό του με τους Χιτ και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ως free agent.

Ένας από τους μνηστήρες είναι, όπως φαίνεται και οι Σίξερς οι οποίοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον πρώην παίκτη των Χιτ και των Μπακς προσφέροντάς του μάλιστα τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές τα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει το Philadelphia Inquier υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές και δεν είναι διόλου απίθανο να δούμε τον Τάκερ να αγωνίζεται μέχρι τα 40 του στην Φιλαντέλφια.

Η free agency ξεκινά στις 30 Ιουνίου ωστόσο οι Σίξερς θα πρέπει να κάνουν... χώρο στο ρόστερ τους εάν θέλουν να προσθέσουν σε αυτό τον Τάκερ. Τα 10 εκατομμύρια τον χρόνο που θέλουν να του προσφέρουν σημαίνει πως κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αποχωρήσουν. Ένα από τα σενάρια είναι μία ανταλλαγή με το όνομα του Τάιμπουλ να πέφτει στο τραπέζι για πιθανό trade.

TAGS ΣΙΞΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ