NBA

NBA, Χιτ: Ο Πι Τζέι Τάκερ έκανε opt out από το συμβόλαιό του και είναι free agent

Ο Πι Τζέι Τάκερ των Χιτ
Ο Πι Τζέι Τάκερ των Χιτ Ⓒ 2022 MARTA LAVANDIER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Πι Τζέι Τάκερ προχώρησε σε μία αναμενόμενη κίνηση και έκανε opt out από το συμβόλαιό του με τους Χιτ, με αποτέλεσμα πλέον να είναι free agent και... περιζήτητος.

Ο Πι Τζέι Τάκερ είναι - ξανά - free agent. Ο 37χρονος φόργουορντ έκανε opt out από το συμβόλαιό του με τους Χιτ και πλέον είναι... διαθέσιμος προς κάθε ενδιαφερόμενο, κατά προτίμηση διεκδικητή του τίτλου.

Ο Τάκερ είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνων 14.5 εκατ. δολαρίων το περσινό καλοκάιρι με το Μαϊάμι, έχοντας player option για τον δεύτερο χρόνο, την οποία και δεν ενεργοποίησε. Το γεγονός πάντως ότι έσπασε το συμβόλαιό του με τους Χιτ δεν σημαίνει ότι δεν θα μείνει στην ομάδα, παρά ότι απλώς θέλει ένα συμβόλαιο με μεγαλύτερη διάρκεια. Το Μαϊάμι πάντως αναμένεται να έχει αρκετό ανταγωνισμό, αφού όλοι οι διεκδικητές του τίτλου αναμένεται να προσεγγίσουν τον βετεράνο φόργουορντ, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Μπακς το 2021.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τάκερ είχε 7.6 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 41.5% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής (71 αγώνες - 0 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ