NBA

NBA: Οι Λέικερς συνεχίζουν να τρώνε πόρτα από τους Πέισερς όποτε προτείνουν ανταλλαγή με τον Γουέστμπρουκ

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σε παιχνίδι των Λέικερς
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σε παιχνίδι των Λέικερς AP PHOTO/RICK BOWMER

Οι Λέικερς συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να ανταλλάξουν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και έχουν εστιάσει στους Πέισερς, ωστόσο η Ιντιάνα συνεχίζει να αρνείται να εμπλακεί σε συζητήσεις μέχρι να προστεθούν αρκετά ντραφτ πικ πρώτου γύρου στο πακέτο του Λος Άντζελες.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε πρόσφατα τηλεφωνική επικοινωνία με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις για να ξεκαθαρίσουν ρόλους ενόψει της νέας σεζόν. Οι Λέικερς ωστόσο συνεχίζουν να παλεύουν να τον ανταλλάξουν. Και - σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα - έφαγαν (ξανά) πόρτα από τους Πέισερς.

Με βάση όσα αναφέρονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι "Λιμνάνθρωποι" πρότειναν στην Ιντιάνα μία ανταλλαγή όπου θα τους έστελναν τον άλλοτε All Star γκαρντ (πιθανότατα με ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου) για χάρη των Μπάντι Χιλντ και Μάιλς Τέρνερ. Οι Πέισερς ωστόσο - για ακόμα μία φορά - ούτε που το συζήτησαν.

Με βάση όσα αναφέρονται στις ΗΠΑ, ο κυριότερος λόγος της απόρριψης της πρότασης είναι ότι οι Πέισερς ζητούν από τους Λέικερς να προσθέσουν κι άλλα μελλοντικά ντραφτ πικ στο πακέτο, κάτι που - τουλάχιστον προς το παρόν - το Λ.Α δεν μοιάζει διατεθειμένο να κάνει.

Για την ιστορία, πριν από περίπου έναν χρόνο οι Λέικερς είχαν βρεθεί στο δίλημμα "Γουέστμπρουκ ή Χιλντ" όταν ο δεύτερος αγωνιζόταν ακόμα στους Κινγκς, προτιμώντας τον πρώτο, τον οποίο απέκτησαν από τους Γουίζαρντς. Όπως είναι σαφές ωστόσο έχουν μετανιώσει για αυτή την επιλογή, αφού ο άλλοτε All Star δεν βρήκε ποτέ χημεία με τους ΛεΜπρόν και Ντέιβις.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ