NBA

NBA: ΛεΜπρόν, Ντέιβις και Γουέστμπρουκ μίλησαν μεταξύ τους και δεσμεύτηκαν να βελτιώσουν την συνεργασία τους

Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και Ράσελ Γουέστμπρουκ
Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και Ράσελ Γουέστμπρουκ Ⓒ 2021 ALEX GALLARDO/ ASSOCIATED PRESS

Με τις φήμες περί προσπάθειας των Λέικερς να ανταλλάξουν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να οργιάζουν, ο All Star γκαρντ συνομίλησε με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις μέσω ομαδικής κλήσης, με την τριάδα της ομάδας του Λ.Α να δεσμεύεται ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να δουλέψει αυτό που έχουν.

Οι Λέικερς προέρχονται από μία σεζόν-φιάσκο που έμειναν εκτός playoffs. Από την ημέρα που τελείωσε η σεζόν φέρονται να προσφέρουν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ... παντού με ανταλλαγή. Στο μεταξύ ωστόσο, τόσο ο "Ρας" όσο και οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις φαίνεται ότι έχουν σκοπό να κάνουν την μεταξύ τους συνεργασία να πετύχει.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του "Yahoo! Sports" οι τρεις σταρ του Λ.Α είχαν μία συνομιλία μέσω ομαδικής κλήσης, όπου συζήτησαν για όλα αυτά που έγιναν πριν δεσμευτούν ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να καταφέρουν να βρουν χημεία εντός παρκέ.

Για την ιστορία, οι ΛεΜπρόν, Ντέιβις και Γουέστμπρουκ ίσως και... να μην έχουν επιλογή, αφού μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί ότι το ύψους 47 εκατ. δολαρίων συμβόλαιο του τελευταίου είναι δύσκολο να απορροφηθεί από κάποια ομάδα. Ακόμα κι έτσι, το όνομά του έχει εμπλακεί σε πιθανά σενάρια ανταλλαγής για χάρη του Καϊρί Ίρβινγκ, χωρίς ωστόσο οι συζητήσεις με τους Νετς να έχουν προχωρήσει περισσότερο. Όπως και να έχει πάντως, το πρώτο βήμα για να βελτιωθεί η κατάσταση στους Λέικερς έγινε. Μένει να φανεί αν το ξεκίνημα της σεζόν θα βρει τους τρεις σταρ τους στο Λ.Α, προκειμένου να επιβεβαιώσου πως εννοούσαν αυτά που συζήτησαν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ