ΛΕΙΚΕΡΣ

NBA: Οι Λέικερς αποσύρουν τη φανέλα του Πάου Γκασόλ με το Νο16 στις 7 Μαρτίου κόντρα στους Γκρίζλις

Los Angeles Lakers forward Pau Gasol (16), of Spain pumps his fist after he makes a three-point shot against the New York Knicks during the second half of their NBA basketball game in Los Angeles, Tuesday, Dec. 25, 2012. Lakers won the game 100-94. (AP Photo/Alex Gallardo)
Los Angeles Lakers forward Pau Gasol (16), of Spain pumps his fist after he makes a three-point shot against the New York Knicks during the second half of their NBA basketball game in Los Angeles, Tuesday, Dec. 25, 2012. Lakers won the game 100-94. (AP Photo/Alex Gallardo) 2012 AP PHOTO/ALEX GALLARDO

Στην οροφή της Crypto Arena θα βρίσκεται από τις 7 Μαρτίου η φανέλα του Πάου Γκασόλ με το Νο16, με την ομάδα να προχωρά στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Πάου Γκασόλ έγραψε τη δική του ιστορία με την φανέλα των Λέικερς την οποία φόρεσε για επτά χρόνια (από το 2008 μέχρι το 2014). Με το Νο16 στο στήθος πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα ΝΒΑ και αμέτρητες νίκες.

Γι αυτό το λόγο οι Λέικερς ανακοίνωσαν πως θα αποσύρουν την φανέλα του θρυλικού Ισπανού στις 7 Μαρτίου και το παιχνίδι κόντρα στους Γκρίζλις. Σε τελετή που θα γίνει στην έδρα των "λιμνανθρώπων", το Νο16 του Γκασόλ θα βρει τη θέση του στην οροφή της Crypto Arena, με την ομάδα θα θέλει με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την συνεισφορά του στον οργανισμό.

TAGS ΛΕΙΚΕΡΣ ΠΑΟΥ ΓΚΑΣΟΛ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ