NBA

NBA: Οι Κλίπερς θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Τάιρον Λου

NBA: Οι Κλίπερς θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Τάιρον Λου
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο αποκλεισμός στον πρώτο γύρο των playoffs δεν άλλαξε την άποψη των Κλίπερς για τον Ταϊρόν Λου, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι το Λ.Α θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Οι Κλίπερς είδαν ακόμα μία σεζόν να ολοκληρώνεται πρόωρα, αφού αποκλείστηκαν με 4-2 από τους Μάβερικς στον πρώτο γύρο των playoffs. Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά στο Λ.Α, ωστόσο ένα πράγμα είναι σίγουρο: Θέλουν να δέσουν τον Τάιρον Λου για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Οι Κλίπερς όμως θέλουν να ξεκινήσουν από τώρα συζητήσεις για επέκταση της συμφωνίας, φοβούμενοι ότι άλλες ομάδες θα σπεύσουν να τον προσεγγίσουν.

"Είναι ωραίο να σε θέλουν. Δεν ήρθα εδώ για να αλλάζω συνέχεια ομάδες" δήλωσε ο ίδιος ο Λου όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά τον αποκλεισμό από τους Μάβερικς, για να προσθέσει ότι "εδώ θέλω να είμαι, οπότε ελπίζω να νιώθουν έτσι και οι Κλίπερς. Δεν είχα κάποια άσχημη εμπειρία από τότε που ήρθα. Ο κύριος Μπάλμερ (σ.σ Ιδιοκτήτης των Κλίπερς) μου έμαθε πολλά καινούρια πράγματα"

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ