NBA

NBA: Οι Κλίπερς έχρισαν βασικό τον Μαν, στέλνοντας μήνυμα στους Σίξερς ότι δεν τον δίνουν για χάρη του Χάρντεν

Ο Τέρανς Μαν
Ο Τέρανς Μαν Ⓒ 2023 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τάιρον Λου δήλωσε ότι ο Τέρανς Μαν θα είναι ο βασικός σούτινγκ γκαρντ των Κλίπερς την σεζόν 2023/24, στέλνοντας - ξανά - μήνυμα στους Σίξερς ότι δεν σκοπεύουν να τον συμπεριλάβουν στα ανταλλάγματα για τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ο Τέρανς Μαν είναι το... αντικείμενο του πόθου των Σίξερς σε πιθανή ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν στους Κλίπερς - που είναι και η... μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται. Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων, το μόνο που "κολλάει" αυτή την ανταλλαγή που θα ανακουφίσει τους πάντες είναι η απόφαση του Λ.Α να μην συμπεριλάβει στα ανταλλάγματα τον 27χρονο γκαρντ. Και - όπως φαίνεται - αυτό δεν θα αλλάξει άμεσα.

Σε μία ακόμα κίνηση που δείχνει ότι οι Κλίπερς δεν σκοπεύουν να συμπεριλάβουν τον Μαν σε πιθανή ανταλλαγή για τον Χάρντεν, ο Τάιρον Λου ανακοίνωσε ότι ο νεαρός θα είναι ο βασικός σούτινγκ γκαρντ της ομάδας φέτος, στο πλευρό των Ράσελ Γουέστμπρουκ, Πολ Τζορτζ, Κουάι Λέοναρντ και Ίβιτσα Ζούμπατς.

"Μπορούμε να τον ξεκινήσουμε ως πόιντ γκαρντ για να μαρκάρει παίκτες όπως ο Κάρι ή ο Λίλαρντ ή να τον βάλουμε να μαρκάρει πιο ψηλούς παίκτες. Έχει λογική να ξεκινάει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Κλίπερς, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι ο 27χρονος γκαρντ... δεν πάει πουθενά, προς απογοήτευση των Σίξερς.

Για την ιστορία, την σεζόν 2022/23 ο Μαν είχε 8.8 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο με 38.9% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής (86 αγώνες - 31 ως βασικός).

TAGS NBA ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ