NBA

NBA: Οι Γκρίζλις έστειλαν τον Άνταμς στους Ρόκετς για χάρη του Ολαντίπο

Memphis Grizzlies center Steven Adams (4) in the second half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 20, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Memphis Grizzlies center Steven Adams (4) in the second half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 20, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) © 2022 DAVID ZALUBOWSKI / AP IMAGES

Σε μία ανταλλαγή με οικονομικά κριτήρια προχώρησαν οι Γκρίζλις, οι οποίοι έστειλαν τον Στίβεν Άνταμς στους Ρόκετς για χάρη του Βίκτορ Ολαντίπο και τριών μελλοντικών ντραφτ πικ δεύτερου γύρου.

Η περίοδος του Στίβεν Άνταμς στους Γκρίζλις ολοκληρώθηκε. Το Μέμφις αποφάσισε να παραχωρήσει τον Νεοζηλανδό σέντερ στους Ρόκετς για χάρη του Βίκτορ Ολαντίπο και τριών μελλοντικών ντραφτ πικ δεύτερου γύρου, σε μία κίνηση που δεν έχει καμία επίδραση στην φετινή σεζόν των ομάδων, αφού αμφότεροι οι παίκτες είναι τραυματίες και εκτός για όλη την χρονιά.

Το Μέμφις ήθελε να παραχωρήσει τον Άνταμς για να γλιτώσει τον φόρο πολυτελείας, κάτι που κατάφερε, ενώ πήρε και "δώρο" τρία μελλοντικά ντραφτ πικ, ρίχνοντας τίτλους τέλους στην σχέση του με τον θηριώδη ψηλό, ο οποίος ήταν πολύτιμος όσο αγωνιζόταν για την ομάδα.

Οι Ρόκετς από την πλευρά τους θέλουν ο Άνταμς να αποτελέσει τον μέντορα του Αλπερέν Σενγκούν από την επόμενη σεζόν, αλλά και να προσθέσουν σκληράδα στο ρόστερ τους.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ